Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesija ste mogli kupiti mamu vam yebem!
"@ mojteganjaokopanja u pravu si , ma važi isto i za željeznice u FBiH i za bandu lopovsku iz Federacije. Sve to treba na robiju !!
http://www.capital.ba/ukupan-dug-%E2%80%9Ezeljeznica-fbih-veci-od-18-milijardi-km/ Zeljeznice FBIH duzne preko 1.8 milijardi KM.
Ma njima je bitno da su to SRPSKE željeznice...... je-bo vas je dodik u mozak , njemu je odlično a 90% stanovništva u RS se pati i gladuje. Skinite ga je-bo vas on.
Zaboravljas da Zeljeznice FBIH imaju akumulirani gubitak od preko milijardu.
brate bas su ga akumulirali,k'o jezero u zvorniku
Kad na svakog putnika imaju po jednog revizora, pozaposljavao svoje glasace i rodbinu,a za plate cemo dizat kredite nek vracaju ostali :)
ahahahahahahahahah tone tonetonebrodić, a tijela se dave ahahahahahhaha
ma nije to nista koliko ce tek da se zaduze... a ja duzan HS kablovskoj 16KM, izgleda da cu morati na sud!.. kaze advokad s obzirom na iznos duga nema sansi da se izvucem...tako ti je kad zivis u pravno uredjenoj drzavi