Pozitiva(c) dana
0
Aktivizam u Sarajevu je živ
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar niste trazili u proslim clancima da organizuju prosvjed. Zaboli me za sigurnost, stalno visim u svojoj mahali i ovdje sam presiguran. Samo me kopka, zar niste trazili pokret Dosta. Sad kad su napravili neku akciju vi imate nesta za prigovarati. Pa mamlazi nesposobni napravite sami nesta umjesto sto se citavo vrijeme pravite pametni i ispadate glupi.
kao sto brisete komentare obrisite mi dupe papci komunjarski gori smo mi koji jos uvijek otvaramo ovo ESDEPEIZIRANO smece od portala
to su oni sto zagalamili na semihu,a betmen im mocan?
@Branimiru Glavas \"Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u.\" Kako je vec receno: Sretan Put i sve najbolje u jednoj od susjednih zemalja.
nekada fajterski a nekada umjetnicki raspolozeni tzv. NVO...pronadjite uljeza...politolog svaka cast
Obrisan je komentar koji nije sadrzao nikakve uvrede. Napravio sam istrazivanje o aktivnostima pokreta Dosta i statistickom korelacijom dokazao da su u sluzbi SDP odnosno da pokrecu akcije protiv vlasti (gradske, kantonalne) samo onda kada nisu iz SDP. Taj komentar je bez ikakvog razloga pobrisan sto pokazuje da je i ovaj forum finansiran od SDP-a. I za sarajevo-x.com radimo content analysis koja ce pokazati naucno utemeljeno ko stoji iza ovog portala.
Jedini aktivizam koji je živ u Sarajevu je gej-aktivizam. Gej-aktivisti se bore sa ljudska prava homesksualnih,biseksualnih,lezbijskih i transeksualnih osoba. I ima velike probleme. Svi ostali aktivisti su sitno plaćene menadžerije raznoraznih struja sa zapada koji ne poduzimaju ključnu akciju-da idioti konačno siđu sa vlasti. Ne poduzimaju jer to ne žele. Površina se grebe , suština ostaje netaknuta. Teško nama s ovakvim aktivistima.
Ko su ovi iz dosta? Sta su oni? Misle da ako je dijete iz mjesanog braka da je popio cijelu pamet ovog svijeta i da je njegovo misljenje nesto. Oni ne znaju ni sta je definicija nevladine organizacije a ni sta je civilno drustvo. Kome oni bacaju prasinu u oci - SDP-ovi puleni? Ko oni predstavljaju gradjansku opciju nesto ma dajte vise, popeli ste se na glavu... PS Oni misle da neko ferma njihovo misljenje. hahaha ne budite smijesni. Mogu macku okaciti svoj komunizam i sdp o rep.
Gledam sinoc ovu crvene kose na vijestima,nesto prica. MMMMMMM,prava jebica!!
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u. Ne želim nikoga vrijeđati, ali je činjenica da lažete sami sebe. Uzrok je 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima - pljačka, otimačina, prevara bile su legalizirana stvar od 1463. pa do 1878. O tome postoji stotine zapisa u franjevačkim kronikama i drugdje. Sad je drugih i drugačijih nestalo, otjerani su iz onog što je nekad bio Grad i - došli na red \"svoji\".
Zašto ne dopuštate kritike gradonačelnika Behmena? Zašto brišete pristojno sročene, neuvredljive komentare, čiji je jedini nedostatak nepodudaranje sa vašim razmišljanjima? Sarajevo x je jedan jadni plaćenički portal SDP-a. Semiha Borovac bila je napadana i kad mjesec izađe iznad Trebevića.
e ljudi.......40 minuta je proslo i nemaizvjestaja od politologa.....treba mu jos vremena da izmisli....znate...kreativnost zahtjeva vrijeme.......jer osim sto moze reci sto nema protesta protiv gradonacelnika iz sdpa kad je bilo protiv gradonacelnice iz sda......i to sta neko radi ko je napustio pokret dosta! nema bas nista za reci ili dokazati.....sretno
e haj posalji to istrazivanje.....moram malo da se [email protected]
Pokretom Dosta rukovodi se direktno iz centrale SDP-a. Da je trenutno gradonacelnik iz reda SDA, SBiH, SBB, SNDS, HDZ i slicnih politickih stranaka napravili bi nered veci od onog u Egiptu. Ovako nesto glumataju po gradu \"samo da bi rijece rekel\". Da nije voljeni dedo nesposobni Alija Behmen gradonacelnik vec bi pucala stakla i gadjalo se kamenjem. Imam empirijsko istrazivanje tako da ne govorim napamet. Broj pocinjenih krivicnih djela u Sarajevu, aktivnosti pokreta Dosta i stranacku pripadnost vodja Grada i Kantona i korelacija je jasna - Dosta radi za SDP. Koga zanima studija nek se javi na mail. U SDP Sarajevu ovo naucno utemeljeno istrazivanje nikad nece moci ugledati svjetlo dana
ZIV JE KOD POJEDInACA , RECIMO 6% UKUPNOG STANOVNISTA SARAJEVA, DOK OSTATAK GLEDA SAMO SEBE !!!
Dosta su cionističko-masonska posla.