Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje okupatore vi pominjete, mladic, seselj, plavsiceva, kusturica, nele karajlic, milan lukic, karadzic, odakle su oni, da nisu dosli iz sumadije ili su gradjani bih, koja je to zamena teza
Prijedor i okolica je bio koncentracioni logor. Ali da je ostao pod okupatorom nije slučajnost. I Srebrenica je ostala pod okupatorom.
I SUTRA BI TO PONOVILI KAD BI IMALI PRILIKU .....ZLOCINCI I DANAS SETAJU PRIJEDOROM I OSTALIM GRADOVIMA BOSNE I SRBIJE NEBOJE SE OSVETE ...CEKAJU BOZIJU KAZNU..
Čarakovo, Zecovi, Bišćani, Kozarac, Omarska, Keraterm, Trnopolje, Rizvanovići, Kevljani, Tomašica itd itd itd itd itd...
Cudo da nije bilo one njemice iz nase stranke da vas prebije
Dokaz da je šumska nastala na zločinu i genocidu i mora biti ukinuta.
Forto kazni ih za sirenje nacionalne mrznje. Unistavaju nam komsijske odnose sa srbima 😱
Sta je divlje vlasko pleme radilo.... Nikad zaboraviti, nikad oprostiti... Pamtiti i vratiti.