Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, dobro došli i sretan put. Svakome ko digne glas protiv ludila hvala.
jaraniko ovo su egzibicionisti koji vise zbog druzenja i cega sve ne putuju ovako nego zbog sirije ;)
Nek si vode sirijce i ostalo arapsko smece kuci svojoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo Sarajevo bas postalo nekakav poligon za sve zive zahtjeve/prosvjede/skupove podrske/mitinge...
@Decepticon89 Uvijek se glas razuma širio iz civiliziranih sredina, a Sarajevo je srž svjetske civilizacije. Neće valjda protestirati kroz Banjaluku da im Dodik podvali po čašu rakije i kaže "riješili smo problem".
@Zajedno Sarajevo je srž svjetske civilizacije?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na svakom trgu u Evropi muslimani nesto protestvuju, a zive u getoima i ne odricu se arapskih navika... stvarno vas je vise dosta.
Ove žene su spremne za Al Nusrine ratnike. Koje glupače.
Mislim da su promašili cilj puta. Trebali su zapalit za Washington, preko Pariza, Brisela i Londona. Tamo se zakuhavaju ratovi po svijetu.
Usput neka svrate do Maoče i ostalih paradžemata i povedu ekipu sa sobom.
e mogu li se svama vratit u Berlinu
Alep je oslobodjen zivot se polako vraca u normalu neka neko ovim placenicima javi to i neka se vrate kuci busom
Kako kaze onaj Babin ma to je sve pofatalo one droge :-) Da ste vi hodali od Njemacke do Bosne noge bi vam bile kao okorci , gdje vam je kombi s kojim ste se vozali po Tr. ;-)
@Balkanseljak Eto neka mi ti hodas papak , iz opanki u tene ... Prihvati se stale i motike mani se interneta !
....ovdje sve pršti od seksualne energije .....mladost hoda, prći se,...muško-ženko, žensko-žensko , muško-muško, ....i ker ne ostane suhe ćune....
izvadiš negdje će upast
#solidarnost #podrška svaka čast!
Nema vam brace bosnjaka da vas podrze..oni vas samo na Klixu podrzavaju..
@lale gator gdje ste?
Da li ovo znaci da ja sutra mogu kantu od jupola boje prosuti na sred vjecne vatre i da za to ne odgovaram. Ne razumijem pod kojim uslovima se nesto smije ili ne smije. Kolko razumijem zakon i pravo krivicno bi se trebalo odgovarati u zavisnosti od djela a ne namjere.
Kako vas treba prebit sve, neoliberalne budaletine
Kakva komedija. Dok se ovi dovuku do Sirije i Idlib ce biti oslobodjen od Al-Kaide. SAA i SDF temeljno ciste Siriju od islamskog terorizama i otomanskih pretenzija, a za islamiste situacija ni u Iraku nije nista bolja gde je potpuno oslobodjenje Mosula samo pitanje trenutka.
sto uprljase miskinovu tabanima ko ce ono prati?
hajmo Bošnje plaklai ste za Alepom
@JOHANLIEBERT Sisaj ćunu osunećenu.
@Zajedno ne budite licemjeri, pokažite snagu humanosti, dobre strane islama. U islamu svi su braća, bili crnci, bili indijanci, bijelci, mongoloidi, tako piše. Popunite povorku i pravac Alepo, pokažit svijetu dobrotu i tražite prekid rata kao što ste mahali i 1992. za mir
Sta kazete mogu stici do decembra, do tada svi u Alepu mogu nestati.