Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutni vijećnici Mostara nisu još uvijek očistili grad od smeća!!! Najfrekventniji turistički dio grada SMRDI!!! Kontejnerima se ne može prići od smrada npr duž Titove ulice!!! Znaju li oni da se kontejneri trebaju oprati kao i područje oko njih u krugu min 100m?! ŠTA RADE VIJEĆNICI?! Koriste fotelje za lične obračune i ucjene?!
Sama činjenica da trenutni vijećnici nisu uočili ni da gradska rasvjeta nije organizovana i da se masovno krade kroz kvazi-održavanje rasvjete je razlog da svi dobiju otkaze ili da im se barem na par mjeseci zamrzne plata!!! Oni su krajnje NEKOMPETENTNI i NESPOSOBNI da makar uoče osnovne stvari, a kamoli da sami nešto osmisle i sprovedu! Ista je to hrpa bezveznjakovića kao i ona prije njih
Pa glasali ste SDA, šta sad nevalja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jes mi drago sto odseli iz ove rupe bez dna… definitivno najljepsi grad za posjetiti, zabavit se, al za zivit 0!
Apsurdistan, dovoljno je reći.
samo Komos radi od mostarskih komunalnih i samo oni trebaju i ostat
chuck norris ce da spasi bejha
na prošlim izborima vidjeli smo da dole živi 99% Chuck Norrisa (što na zapadnoj što na istočnoj) tako da zašto se žalite...
Grad nam je prljav,jer ih vise radi u upravi nego na terenu.Ovi sto ciste razgulise se,a njihovi sefovi uzivaju.Stari grad prljav katastrofa,a kante za smeca ni zalijeka.
Ukidanjem kantona steimo pet milijardi maraka
Koliko bi uštedjeli da se ukine Federacija i smanji broj k-ž?
samo kriminal, koji nit se procesuira, niti ima izgleda da će stvari krenuti nabolje
Nas najveci problem je neupucenost. U 90% opcina građani ni ne znaju ko sjedi u vjeću. Dajte slike i imena svih vjećnika iz Mostara,Kalesije i svih ostalih sredina sa gorućim problemima. Da ljudi znaju za koga ne glasati.
Chuck Norris prvo zavrne sijalice pa onda postavlja stubove za rasvjetu.
Chuk Norisa za PREDSJEDNIKA.Zasto da ne? Treba covjeku ponuditi UZ PRIKLADAN REFERENDUM...Ovaj protektorat...GlasaT i vidiT sta ce se desiti ;)