Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA RADI SRBIN U COSKU??? SMRDI, HAHAHAHAHA!!!
jesam li blokiran?
OVAJ SA-X IMA DALEKO NAJGLLUPLJI FILTER RECI.TO ZABRANJUJE TOLIKO NE SRMANE NE ZALJIVE I BANALNE RECI DA SI JEDNOSTAVNO U SOKU JESU LI TOLIKO GLLUPI I ONDA ONO .... PA DA BOSNJACI!!! I OVAJ PORTAL SE NALAZI U ENGLESKOJ HOUSTON RENFREWSHIRE JA SAM MISLIO DA JE OVO BIH PORTAL A NE UK PORTAL! FILTER VAM JE DO JA.JA GLLUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a OVIMA JE.BA.LA VAS VERA OVO JE JEDAN NAROD TO SVI ZNAMO SA JEDNIM JEZIKOM KOJI SVI RAZUMEMO DELI NAS SAMO Z.L.O KOJE SE KRIJE U OVCJOJ KOZI I ZOVE SE VE.RA!!! zAGOVARATE Z.LO ZA SEBE I SVOJE VERUJUCI DA JE DOBRO A ONI STO VODE I VLADAJU OVIM SVETOM U STILI DIVIDE& CONQUER SE SMIJU S.T.O.K.I ZATTUCANI NEMA SUPERDEDE NA OBLACIMA KOJI BACA STRELE KAD JE LJUT NIJE OVO 6 VEK!!!
lijepa nasa amerika`
u kom dijelu kandahara se zbila eksplozija?
DUDLAJ!
fulo si bas kao marko kraljevic buuahahahaha
ne cackajte mecku mujice da vas opet nebi po Savi grabljama trazili
@@spencer to ti je valjda ono dje vas niko ne yeebe ni pod razno. ja svaki put kad prodjem kroz Brcko uvjek neke srpske svadbe i proslave sa sto nekakvih zastava sa nekakvim orlovima. reko sta je ono majko mila, zar ovo nije bosna he he he he
Znaš li ti šta je to 1% ??? \'ajd pogodi :)))))
Mislio sam na @AVIGNON-a pa valjda je to jasno ali glupanima izgleda moras crtati...
@17 CASOVA Kada procitas barem jedan dio Kur\'an-a shvatices sta je srz Islama. Isto kao i hriscanstva, a to je mir i napredak. Druga je sad prica sto nepismeni idioti naprave haos u ime istog. Isto kao npr Karadzic koji je u ime Srpskog naroda pocinio genocid sto naravno ne znaci da je taj narod genocidan. Naprotiv.
@17casova...Ja sad sa suncanja majmune :))))) I kad ti pisem pisem iz moje firme.buahahahaha Nego, da ste pametni, nakon AVIGNON-a koji vas je ovdje raskupusao argumentima vise se ni jedan ne bi javio...Peku me ledja malo...:)))
Kakvi bijedni komentari,mrznja,vracanje unazad po 500 godina. Predrasude..Da ste malo vise citali,putovali i druzili se sa \'drugacijim\' nebi tako pisali. A ovako, dajete doktorima \'ceker\', drotovima \'cvanciku\',radite za polupismene profitere,gledate usljive politicare kako voze audije od 200 milja maraka po prasnjavim cestama,placene vasim parama. I opet mrzite. A jedan zivot imate.. A ovi sto ne mogu lojave , ovakve-onakve nemojte Boga vam na sa-x ,to je teheranski sajt,ima puuno boljih ,bgdcafe,poskok i slicni pa uzivajte u svom toru. By the way , smrtna za teroriste..
oj ahmici selo moje malo djamije ti stoje vodoravno