Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Źivotni Fakultet nema cjene..
Imam jednog prijatelja koji je zavrsio MEDŽAMENT, ne znamo ni ja ni on, sta je u stvari on zavrsio. Napominjem da je diploma sa fakulteta koja glasi na njegovo ime.
jedinu valjanu akreditaciju koja se priznaje i vani ima ekonomski fakultet UNSA. ove ostale nista
I ova lista je lakrdija, akreditira se ko god hoće, a imamo možda 3 prava univerziteta: http://www.hea.gov.ba/akreditacija_vsu/Default.aspx Sramota je kako se, gdje i sa kojim kadrom otvaraju fakulteti. Kakvi su to samo bombastični nazivi, a znanja ni za lijeka. Dobije se zvanje "menadžer za menadžerske poslove", a nikakvog konkretnog znanja. Imam priliku raditi sa tim "menadžerima", nemaju pojma, samo prodavanje magle.
Ovdje žalim samo zanesene studente koji misle da kupovinom, odnosno plaćanjem 4000KM za godinu, mogu postati ekonomisti, informatičari, inženjeri,.. pametni i međunarodno priznati stručnjaci u zemlji i inostranstvu, a da ne znaju pravilno izgovoriti ni šta su završili!!? I na kraju im diplome normalno ništa ne vrijede,jer ne može budala pametan biti , a neko se u međuvremenu dobro se obogatio na budalama!!!
Obrazovanje nam je smijesno, kao umislili smo da se ovde mnogo vise zna nego na zapadu, jer je veci obim gradiva, a zapravo je stivo preopsirno i nepotrebno, kakve ti koristi sto naucis 100 strana kada za pola godine pojma nista neces imati.
Toliko imamo jako skolstvo da u zapadnim zemljama mozes dupe obrisati sa diplomom toliko je cjenjena i priznata
@skytech upravo tako ............ako pokazes da mozes i da znas i da si sposoban........niko ti nikakav papir ne trazi.........kod nas ako nemas papir ne vrijedi sto znas
@mirrorce ahahaha imam lud da sam papir ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sam fakultet i nos do neba..Eh moje seljaćine..