Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
by by RS
Tako ti nastavi pozivati se na ovo na ono. Ili de vec jednom odrasti, moli se kome hoces a mene ostavi na miru ko i ja tebe. Pun mi vas je k*rac s \"religija vasih pretaka ovo ono..\" pa sta hoces. Mi smo evoluirali.
Veli od svih planeta u svemiru, bog se rodio bas na ovoj planeti u obliku covjeka prije 2000 godina. Ne mozes to nama \"prodati\" kako bi to tek vanzemaljcima objasnili.
Kad bi se ostatak svemira molio covjeku....
I jos da ti nesto kazem. Poserem se ja na tvoju vjeru kad ti mene moras ucjenjivati iz moje. Vidim kolko si ti u stvari slabic u tvojoj vjeri kad ti ja trebam da ti drzim svijecu.
Haha jel ti to nas strasis evropom i ucjenjus za vjeru. Boli nas briga. Ako hocete ko sto je zapad zapovidio da se radi na reformama. A zna se koje su reforma: Jacanje centralne vlasti, ukid etnickog i entitetskog glasanja itd. (sve ovo ce biti zatrazeno od EU posto treba biti po evropskom standardu) {1. pritisnuti za zapad strane} Ako ne, mi mozemo i u Tursku uniju. Mozda je cak ekonomski isplatljivija. A da zadovoljimo Srbe, nema problema mozemo trgovati i sa Srbijom i Rusijom. Posteni racuni duga ljubav. {2. istoka} A to sto ti nas strasis (ultra) desnicarima, \"ne laje ker zbog sela neg\' zbog sebe\". Tako na osnovu 1 i 2 seperatisti su u sah-mat poziciji. Jos samo mozete koristiti svoj narod da se iseljava - a njima je za boljom ekonomijom i punim trbusima.
Sto niste ratovali protiv Amera za svoj treci entitet \'95.
Idi u Hrvatsku pa trazi sebi entitet.
Tri entiteta ( većinski srpski , većinski hrvatski i većinski bošnjački ) pa neka svatko uredi svoj entitet na polazeći od prava manjine u tom entitetu . Kada se uspostavi tako povjerenje i ekonomija će ići naprijed . A ovo što sada zagovaraju bošnjaci , unitarna BiH s pravom većine naspram manjine to vodi u propast cijele Bosne i Hercegovine .
Entiteti se ne mogu nikada ukinuti jer to nisu obične administrativne podjele. Republika Srpska ima nezavisno sudstvo, izvršnu vlast, zakonodavnu vlast, policiju, Jednom riječju, država u državi.
....I ODRZATI BAREM JEDNU PARADU PEDERA U SRED SARAJEVA I AKO JE IKAKO MOGUCE U MJESECU RAMAZANU....
P.S. i ustav ne treba mijenjat zbog ulaska u EU nego zbog nas, jer je nakaradan i diskriminatoran, mada Srbi i Hrvati u BiH stavljaju nacionalni interes prije svakog drugog, pa čak i osnovnih ljudskih potreba i osobina, kao što je LJUDSKOST.
ako želiš pobijediti, ni slučajno ne smiješ izgubiti !
Kad je riječ o fundamentalizmu Srbi u svijetu kotiraju gore od talibana, više ima optuženih Srba u Haagu nego što je bilo optuženih za zločine u Ruandi, a tamo je pobijeno 1,5 miliona ljudi.
To je zato što premalo poznajete BiH. Kad bi došli jednom u Posavinu i krajeve gdje su nekad živjeli Hrvati i vidjeli te ljepote bi je zavoljeli odmah.