Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj članak treba staviti na vrh stranice da je uvijek dostupan
Šta ako nagluha osoba ne može zvati? Kome da pošalje SMS?
WHO proglasila pandemiju, znači nema šale i zajebancije, pšokušajte se ponašati kako nalaže struka a i sami znate koliki je rizik kad radite stvari koje sada nisu dopuštene...vrlo blizu je generalni kraj planete, samo bi mi bilo drago da te monstrume koji su doveli do toga, objesim za muda
😢😢😢
555-333
@shmoneydance 225 883 nazovi moj broj javi mi se ti
Kako neko može sigurno znati ima li taj virus??? Može zvati ili ne zvati i misliti da ima običnu gripu, kako napraviti razliku, a da ima smisla? Što se tiče komentara, krajnje su idiotski, naravno da ćeš umrijeti ako ti otkažu bibrezi i jetra, što je ustvari glavni razlog smrtnosti, a ne respiratorni distres!!!
Daj mi Dzevada
Jel treba zvati ili ne, jučer apel - ne zovite, danas apel - zovite.
ako imate Coronu, zovite, problem je sto su zvaki ljudi koji nemaju
Ne da necu zvati, nego cu jos zaraziti ljude namerno axaxaxaxaxa
Nisi cak ni besplatne pozive mogli organizovati! 😁