Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB i Fahro imaju moj glas na sljedecim izborima!
Cuj mali nemoj ti pricati u ime 2 miliona stanovnika ove drzave. Ti ovim potcjenjujes inteligenciju gradjana BiH. Sram te bilo, da mi je znati samo ko ti je platio da ovako nebulazno pricas. Jan Zlatan - agent neke strane obavjestajne sluzbe. Predlazem da ga OSA malo prouci.
Mozda ne bi trebalo ukidati vize prije izbora. Vrijeme je za promjenu, a promjene donosi SBB i Fahro Radon
FUJ GADE MI SE I OVI IZ tzv. NEVLADINOG SEKTORA
Podrzavam Kulenovica. Zapad je leglo nemorala i islamofobije i tamo nemamo sta traziti.
SVAKA CAST, U POTPUNOSTI SE SLAZEM S gosp. KULENOVICEM!!!
sve bi to bilo OK sto kazes da si se i ti sam odrekao brojnih putovanja i svih ovih godina bio solidaran sa ogromnom vecinom mlade populacije koja ne moze nigdje da mrdne odavde. Ovako, objesi to sve macku o rep, poltroncicu ljigavi.
Ovaj Jan Kulenovic je totalni kreten. Pa ovaj balavac nema pojma sa zivotom. I on ce da prica da cekamo na vize. Stoka jedna primitivna i seljacka!!!
Ukinili il ne ukinili vize, na izborima zna se: Pobjedjuju Fahro Radon i SBB. Raduj se Bosno!
SDP izražava svoje neslaganje sa nastojanjima dijela nevladinog sektora da se liberalizacija viznog režima odgodi do oktobra ove godine, odnosno nakon opštih izbora. Liberalizacija viznog režima ne može biti predmet politikantstva bilo koje vrste, jer je riječ o mjeri koja će građanima ove zemlje omogućiti da se ponovo, poslije više od dvadeset godina, osjećaju kao punopravni članovi velike evropske porodice naroda. SDP, svi naši predstavnici od lokalnog do državnog nivoa vlasti su uvijek podržavali sve mjere potrebne za liberalizaciju viznog režima i žalimo što nesposobna i neradnička vlast nije i ranije bila u stanju ispuniti uslove potrebne za liberalizaciju viznog režima. SDP se u svojim međunarodnim aktivnostima tokom posljednjih nekoliko godina dosljedno zalagao za to da do liberalizacije viznog režima mora doći, jer prave žrtve viznog režima nisu ni vlast ni povlašteni pojedinci iz nevladinog sektora, nego građani ove zemlje.
Zaista mi nije jasno u čije ime i KOGA predstavlja ZLATAN KULENOVIC svih ovih godina ? Koja je to OMLADINA koja je njemu dala legitimitet da svoje šuplje gluposti može mlatiti po inim medijima svaki dan ubirući 10ine hiljada maraka namijenjenih omladinskim projektima, a za rezultat ima jedno veliko NIŠTA. Koja ba OIA !? WTF ?
Jan se je najeo, napio i obogatio na racun prodavanja magle. Strane organizacije imaju planiran budzet za svaku godinu unaprijed te ako ga ne ispune sledece godine krese se budzet. Isto kako oni imaju cilj da plasiraju novac da im se ne smanji budzet tako moraju imati partnerske organizacije. Tu nastupa Jan i njegova privatna organizacija koja mlati pare ni za sto. I kakav je to omladinac od nekih 30-tak i kusur godina? On i tipovi kao on su se guzovace nauzivali te na osnovu toga stanove kupili. Jos na osnovu svog NGO rada hoce da magistrira a nije ni faks zavrsio?? Pa dokle Jane Kulenovicu i ostali? Em sto nas vladajuca garnitura ukopa, jos nam treba presjedati na muku pa odgadjati vize. Lako je Janu i ostalima oni vize dobivaju bez problema. Oni su kao borci za ljudska prava i velika je razlika kada te poziva neka strana NGO sa pozivnim pismom ili kada ti individua salje garantno pismo. U teoriji civilnog drustva postoji naziv \"projektizam\" i Jan je tipican primjerak istog. Uzas
To koliko imam godina nema veze s tim jesam li predsjednik Omladinske Informativne Agencije. Zasto bi se ja pomjerio da neko mladji (ko ima manje od 30 godina) dodje na mjesto predsjednika, kad nama mladima (od preko 30) to nije u interesu. Sta me briga za vase pasose ja imam hrvatski pasos svakako, i nisam placen da podrzavam sadasnju vlast! Kolko para- Tolko muzike
kulenovicu y.e.b.e.m. ti i ja mater usta
Stoko sitnog zuba, evroatlanske integracije su dobrobit za sviju!! Pa nece ukinuti vize samo simpatizerima SDA itd..hahah Jel to opozicija glasala protiv ispunjavanja uslova iz Mape puta?! Zivotinje uvlakacke!! Gdje te vidim imas bar samar od mene ;)