Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje dioksina u kobaje prika. Malo više od propaliteta je potrebno za raspad BiH. Ajde da su Amerika i Kina udarile na nas nego ova šaka jada.
e majke ti, ti ćeš reći šta će biti..... presmiješno. Da je vama svima al mi ne damo... i da vam još nešto kažem NIKADA nećemo dati.
Treba ukinuti Republiku Srpsku nastalu na genocidu izvršenom nad Hrvatima i Bošnjacima.Samo Čović čirilaš i Yugosloven a privremeno Hrvat u HDZ BiH.
Ako nastave blokirati, može doči do svačeg osim do raspada.
Jeli ,to,scenarij za ocepljenje,REPUBLIKE SRBSKE\' ? Posve glupo i sasvim neumjesno,PiTANJE\"-tako neshto-ZDRAV RAZUM,nikada nebi mogao,ni da zamisli,a ne chak i sam sebe da ZAPITKUJE !!!
@Psiho Pojam \"Bosnjak\" je stariji neko vasa kompletna svrsba istorija. Hahahah Bosna se prvi put pominje u X veku a ti tzv. bosnjaci u XV. Evo to će ssvaki musliman koji je zavrsio osnovnu skolu da ti potvrdi.
hocemo li otkopati puske ??? da se rijesi to vise ali bez evrope i usa -a ? mislim dostra su nam pomagali evo vec 20 godina jel tako? hajdemo se mi popitati jednom za svagda pa sta bude bude.
Svrbine nikoga vise ne zanima tumacenje istorije vas genetskog iskomplexiranog otpada! Pojam \"Bosnjak\" je stariji neko vasa kompletna svrsba istorija. Nikad nije kasno, cak sta vise uskoro dolazi pravo vrijeme za trazenje onakve drzave kkavu nam je priznao cijeli svijet, koja je trebala taman da zazivi kada su svrbski hinjavci na najprimitivniji nacin pokusali da je uniste. Sada konacno vide i oni koji su htjeli dati sansu nakardnom dejtnskom uredjenju drzave da je to samo jedna velika podvala na koju su pristali najveci izdajnici u istoroji. Zaboravljas da je formiranje tvoje fasisticke tvorevine 92 bilo nelegalno, i nije bitno koliko god ima nesto sto je nelegalno, i plus kojim metodama je opstalo. Samo Republika Bosna i Hercegovina, nikad nekava \"republika svrbska\".
Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta Šta je ta... Da prostiš Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna Da prostiš Jedna zemlja imade I posna, i bosa Da prostiš I hladna, i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna! Mladene budi ti nama ziv i zdrav, al Bosna ce biti MI SMO GARANT! i hvala ti na upozorenju... svi komentari na ovom clanku su isti kao i 1992.
Lijane neće nas z.a.j.e b.a t.i Dodik, nas ćete j.e.b.a.t.i vi i HSP koji ste se dogovorili sa dva HDZ da igrate ovu igru kako bi se stvorio dojam da ste stvarno ugroženi i dobro vam to ide, dok ovi naši glupani ne skontaju, samo da ne bude kasno. Bolje se vas otarasiti i dogovoriti se ko ljudi sa dva HDZ, predstavnicima hrvatskog naroda, a onda i sa predstavnicima srpskoh naroda, radi mirne Bosne. Sve ostalo je burna Bosna i vi znate, ali prodajete maglu nama Muslimanima.
@@Psiho... Republika Bosna i Hercegovina je bila priznata od cijelog svijeta, pa je na nju izvrsena agresija. Znaci ako spominjes tih nekih 12%, prvo spomeni da je RBiH 1992 dobila 100% nezavisnost, suverenitet i medjunarodno priznanje, i to 12% se moze odnositi samo na vrijeme nabrutalnije agresije kada nismo imali nikakvu zastitu a kamoli vojsku. Ako je neko u stanju reci da tje trazenje suspendovane ( od nekih spodoba) Republike povratak na ratnu 92, onda taj neko opravdava agresijem koda su hinjavi svrbi imali prava da nas napadnu. E ne moze decko! Uostalom hinjavci vise ne smije uraditi isto kao i 92, jer treba imati m.u.d.a ovaj puta kada se zna da se vise ne ide na naivni i nenaoruzani narod, nego upravo suprotno. Dokaz je kako im je otislo Kosovo bez ispaljenog metka, jer nisu smjeli napasti naoruzane Albance. Jos jednom, trazimo drzavu koju nam je priznao cijeli svjet, nas su priznali a ne nekakvu \"reubliku srpsku\" iako je ta tvorevina bila formirana ranije ali nelegalno.
i vrijeme je. vrijeme je za pokušaj otcjepljenja, onda jednu malu bosansku oluju, onda jednu malu kolonu traktora koja forsira drinu, a onda poslije svega da čujemo pjesmu iz susjedne nam zemlje \"banja luka je srce srbije\" i vratite nam rs
pa jedini koji blokira si ti i tvoj \"blok\" (baš vam paše ime) haj sad ,prijavi se sam u policiju ko hadžiomerović đogo....on reketario firme ,a ti birače...hem plaćaš glasove hem ih ne isplaćuješ...dvostruki gangster
Samo dosso da se za cas pokenjjam po pradjedovskoj vjeri. Evo gotovo, jeli ima gdje papira ili dy plaknem !?
Uskoro nezavisna R.Srpska,crkni te dusmani.
Vidi što se us.taša boji za Bosnu.
čuj KAZAO ??? koji je to jezik komedije