Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti Ljubicu nisi nikad bio neki politicar a neces nikad ni biti.Kakav jad
ma ja sam u biti baliya samo se predstavljam kao hos i dalmatinac da malo zakuham hihihihihi kako smo mi baliye lukavi !!!
Ustaše se trebaju izvinuti hrvatskome narodu,uopće
Božo, pa ko ubi Blaža Kraljevića?
mi ostajemo na nasih 24%
Pa, s obzirom da HercegBosanci imaju rezervnu domovinu, nemamo ništa protiv. Mi ostajemo u svojoj Domovini , a Vi gospodo kako Vam volja !!!
herceg ekonomija upravo propada otkako je potpisana federacija. ne brini se ti za nase trziste, ne trebate vi nama niti kao potrosaci niti kao socijala. ako se mozete razmnozavati,mozete i sami placati za svoju djecu. dva dobis cetiri izgubis, yebi ti tu racunicu. svak sebi i gotovo !!!
ne treba nas nitko financirati, dovoljno je da vama granice zavrnu i pocrkat ce te ko\' misevi :-) nego, tko ce to vas financirati? oce vam kupiti jos jace zvucnike na dzamijama :-)? A sa kim bi Vi iz tzv . kvazi HercegBosne trgovali, sa kim bi poslovali? Da Vam nije Bošnjaka propala bi Vam ta \"herceg\" ekonomija. To je jedino tržište gdje možete nešto prodati !
OVO JE NAJPOŠTENIJA IZJAVA U ZADNJIH 15 GODINA.
ne treba nas nitko financirati, dovoljno je da vama granice zavrnu i pocrkat ce te ko\' misevi :-) nego, tko ce to vas financirati? oce vam kupiti jos jace zvucnike na dzamijama :-)? @Adi: vezano za drgu temu o hamasu, netko napisa da je islam jedina dozvoljena droga. Jedina razlika je sto se na drogu navku cesto pametni i neshvaceni, a na islam se ne moze nitko navuci. Rekao bi da je islam degeneracija sa kojom se rodis ili ne.....
nastavak 20.04.2010. u 18:38 Nastavljamo izjavu u cijelosti: Ali iz tog zla smo nesto naucili i mi kao i srbi. Nema casti u periguza, ne vjeruj baliyi i skupa protiv islamofasizma. Baliye se toga boje pa probavaju zavaditi hrvate i srbe ali ovoga puta im to teze ide za rukom. @nastavak A zato ćemo kako smo i navikli ponovo pribjeći našim \"mišjim\" metodama, jer sa Bošnjacima i svim ostalim BiH patriotima nemamo šanse u poštenoj -muškoj borbi. Uostalom kada im Tuđiman i Sljobo zajedno , BiH patriotima i Domovini BiH, nisu mogli dohakati, pa kako to možemo mi ? Na greškama se uči ! A i gospodin predsjednik Josipović je rekao da neće finansirati i pomagati naše, pubertetsko-suicidne avanture !!!
Dok god nesvatite da ste i vi bosanci ali sa tom nekom uvrnutom nazovi krscansko vjerom nema od vas nista
Nastavljamo izjavu u cijelosti: Ali iz tog zla smo nesto naucili i mi kao i srbi. Nema casti u periguza, ne vjeruj baliyi i skupa protiv islamofasizma. Baliye se toga boje pa probavaju zavaditi hrvate i srbe ali ovoga puta im to teze ide za rukom.
Zaključak sa nedavno održanog Sabora HercegBosne: Mi bismo sada opet rušili Domovinu, sada sa Dodikom, ali kada se sjetimo 1993/1994 i kako smo fasovali od Mostara do Konjica, teško nam se nakaniti!
Donosimo izjavu u cijelosti : \"Ako se hrvatska politika ikom treba izviniti, onda su to Hrvati u BiH\" A zatim je izjavio : \" Francek nas je nagovorio 1993 da izdamo svoju domovinu BiH i kada smo dobili po njušci od BiH patriota, Francek nam okrenuo leđa i potpisao Vošingtonski sporazum 1994.Pokoj mu duši , jes nas zeznuo !\"