Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zbog pitanja A GDJE SAM JA TU pri sklapanju poslova gubimo blizu 5 milijardi
...ebo eu fond, kad imamo mmf :-)
ares sretna nova... da bude puno dinja... u ovoj narednoj... 😉😊😊
Nije jasno zasto nije Vijece ministara usvojilo strategiju kada je prema zakonu o ministarstvima i zakonu o poljoprivredi nadležno za oblast poljoprivrede.
Iskreno, ovo sto cu napisati nije protiv Sarovica ali covjek je u svojim izjavama pravi majstor, skretanja paznje sa strateskih stvari koje nije uradio, na one koje su uradili drugi, a on ih predstavlja kao svoje rezultate. Nije napravio Energetsku strategiju i Strategiju ruralnog razvoja. Milione smo izgubili zbog ovoga. Ovo su kljucne stvari koje je trebao uraditi do sada ali nije ni mrdnuo sa mjesta. Cestitam mu na kolektivnoj manipulaciji...
Dabogda je ne usvojili, lopovi
A kobajagi urbani vec imamo
Seljaci pobjegli u grad vise se ne vracaju. Da nije mozda kasno!?
Kako izgubiti nešto što ni nemaš???
@Regulator1 Ma ovi naši izdajnici na vlasti ne žele da prevedu ove neke odgovore već 2 godine a kamoli da zaposle sposobne ljude da pišu EU projekte. Sve nešto ako se ne ispuni, ako se ne usvoji, ako se ne dogovori i prođe život...
8 milijardi nestane od akciza.. i onda moramo vrlo brzo usvojit strategiju razvoja ruralnog razvoja.. da nam vrate 30 miliona od tih 8 milijardi ;)
BiH, parodija od države...
Te subvencije su pocetak kraja poljoprivrede i dolazak na trziste stranih steroidno- pesticidnih prozvoda! Uvodjenjem AKCIZA njihovi apetiti su se povecali i sada prelaze u politicku ofanzivu prema otimanju i ovo mlo narodnih, ako hocete drzavnih dobara! Europa dana= tihi okupator!
Oni imaju samo strategiju uhljebljavanja stranackih botova ostalo ih ne zanima.
To moramo uraditi radi sebe, a ne radi miliona. Uvjek ista prica, od malena se ucimo svercat radi boljih ocjena.
BiH godisnje gubi milijarde zbog nesposobne vlasti, tako da je ovih 30 miliona kap u moru
Ma vidi bogati,sad valjaju EU fondovi,ali vi niste orjentirani prema turskoj,palestini i ostalima????