Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma realno, samljela bi vas Seka ko moja nana orahe za baklavu. Koga ćete? Šejlu Turković koja ti je bila intimus ili možda Vesnu Švarcer apsolventa iz Viteza koja je krivično presuđena. Mada, s obzirom da si srpski špijun, možda bi mogli i Biljanu Plavšić?
sanela prasovic gađo ofajlu za predsjednicu obećana joj funkcija poslije sexa u radon plazi
@KemoKemica dobar odgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sebija je za cijeli SBB izmislila svijet! Ta žena zna šta radi! Ne vjerujem da će biti kandidat, ali bi bila bolji kandidat od 99% ostalih!
Evo opet SDA i SBB botova i njihovog prepucavanja na Klix-u. Aktiviraju se samo kad se objavi clanak o njihovim strankama. Beskicmenjaci bez dostojanstva, prodaju svoje JA i svoj ponos za sendvic i kutiju sa rahat lokumom i 100 grama kafe. Gadite mi se i jedni i drugi, stranacki botovi fuj.
Tako je Lejla zivjela ti meni u jedinstvu je snaga!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
seseljevi radikali bi bili BOSANSKO cvijece za ovu sektu sbb
Hajahaha pa ovom pokojnom aliji se ostvarila ona deklaracija o dobijo je svoj privatni familijarni kalifat, ali na svu sreću, samo u rezervatu. Živjela republika Srpska!
Sam Sebiju,sve ona ve vas u red dotjerati,nehljebovci kriminalce.. Isto KCUS ima da se zna red😀
Vise supaka na jednom mjestu nisam vidio :)
Ma kakva Seka i SDA, okoncali su oni svoju karijeru. 20 godina su krali,sada im treba jos nekoliko mandata da sacuvaju svoj kriminal...Lopovi iz SDA
Seka ne moze biti predsjednica mjesne zajednice.Zajedno sa svojim Bakirom upropastava Bosnu i Bosnjake.
Ako gledamo broj predlozenih zakona ,ako gledamo aktivnost zastupnika SBB-a, mogu se sloziti da je SBB bio korektivni faktor.Najveci broj zakona su predlozili SBB i SDP,najaktivniji zastupnici su zastupnici SBB-a.
Poserem sei na tebe i na tvoju stranku samo zbog akciza ;) I ostale tvoje kolege iz drugih stranaka vladajucih a bgm i opozicije
Sejlu Turkovic
Neka Fahro kandiduje Amelu Granic iz Zenice.Zena je "prelijepa" plastika viri iz nje.Drugo,ona je kompleksasica samo takva,koja god je ljepsa od nje (a malo koja nije) ona je gazi,maltretira,ponizava.Zna cijela Zenica ko je doktorica Amela Granic.Na proslim izborima napravila je dar mar medju uposlenicima odjela na kojem radi.Svi su morali glasat za nju i to dokazat.Zelim joj od srca da bude predsjednica BiH jer ovaj narod bas takvu zasluzuje.Moze i Sebija isto je to smece.
ovi iz SBB liče na gospodu,nemmaju one suhe balijske njuške ko ovi iz SDA inače nisam ni za jedne ni za druge,al ipak kad se pojave negdje u svijetu izgledaju normalnije
Mora se raspisati konkurs sa slikama u kupacem kostimu i to dvodjelnom da po istilahu odlucimo .Nemoze na nevideno
SMRADUUUUUUU IZDAJNICKIIIIIIIIIIII. PREDLOZIII DUSANKU MAJKIC
Mislim da bi tetka Zilha iz Narodne kuhinje bila bolje rješenje nego Seka!
Vas dvojica ne odustajete da ovaj narod vučete za nos.