Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je-bi dodo glupe ba li je, glupe ba li je x 1000
Mile rek\'o, i tako mora! Budala...
Nadam se da će ove prijetnje od gospodina iz Laktaša Visoki predstavnik i OHR uzeti u ozbiljno razmatranje.Čovjek neće dozvoliti da mu sudi SUD BIH, sudije koje su muslimanske vjeroispovjesti, strane sudije koje su katalici , pravoslavci ili protestanti te ateisti koji ne vjeruju u pokajanje.Njemu mogu suditi samo stranačke kolege iz SNSD-a jer imaju svoj vlastiti kadar tužilaca i sudija, a i troškovi su manji to mogu rješiti i na stranačkim sjednicama.Druga stvar u RS-u se pita samo SNSD i kada sazovu skupštinu ZNA SE. Moraju slušati inaće će dobiti po UŠIMA. Nema drugih stranki i nema drugih naroda.Mislim da je po Dodiku nametnut i DEJTON pa bi to trebali poništiti a nastaviti tamo gdje smo stali. Ionako već ima podršku od svojih istomišljenika npr.Koštunice.Prvo treba izvršiti demilitarizaciju BIH pa onda nastaviti poštenu borbu.I ovaj portal nisam siguran iz kojeg dijela je Sarajeva jer dosta iritirajućih textova se ne može komentarisati.
genocidni spiric imenaova genocidnu lidiju u Briselu i evo sta sad rdi genocidas i lopov s laktasa,Tihicuuuuuuu jesi bijedan i nesposoban!Pa sto si sutio od Januara za prazno mjesto u Briselu pa si hinjski pomog\'o spiricu da postavi na kljucno mjesto jednu genocidnu lidiju,jadnice stidi se sto imas jos Bosanski pasos! A ovog debelog krmka i lopova s laktasa bi trebali tuzit za terorizam,,jer njegovim stavom i izjavama on terorise cijelu nasu drzavu i narod,sta ceka G-din Inzko da reaguje na ovakvim izjavama,pa on gazi po svima pa cak i po njemu ko visokom prestavniku! BiH4EVER!
dodo the otkazivač
Polako, ali sigurno ovaj ce kriminalac da zavrsi pred Sudom BiH. A ostale njegove primitivne stupidarije ne treba uopce komentirati. On ce vrlo brzo imati priliku da ponudi odgovore kada bidem pozvan na odgovornost za pocinjeni visemilionski kriminal.
a KAD SU TE STRANCI DOVODILI NA VLAST BILO JE DOBRO, SAD
Kamo sreće da NATO ostane ovdje za stalno. Da drži na uzdi Milorada i Dobre Bošnjane.
kome se ne svidja nek ide
Jao opet ovaj bdaletina. Ma ko tebe sta pita budalo.Nego reci sta o toj vjezbi NAT-a .Cuo sam da ce ta vojska ostati za stalno.
Zipa mile, eto eleza...
Takođe je neustavno uvlačiti Hrvate i Srbe u Bošnjakistan.
mama ti je neustavna jer te je začela neustavno.