Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kapa do poda za gdina jergovica
Konacno neko normalan
Razmišljanja književnika i \"navijaća\" su ne ili spojiva, ako je navijanje imanentno gluposti,a knjževnost operisana od mašte...
je.b.bem ti ja cerku i svu djecu sri imas... Nisi ti okusia ostrice noza...
ovaj papak pokušava napraviti bosanski lonac, trpajući u njega sve vjere i nacije. nisam valjda džaba ratovao. nek ovaj jergović j.e.b.e. svoju ćerku i ženu i matter, ako mu je to sve isto.
Ko je ovaj Miljenko Jergović i što je bitno njegovo mišljenje? :S
da jergoviću govnoviću, ali kada dođe u pitanje Hrvatska onda su torca i bbb zajedno kao jedna dusa, kao jedno tijelo, a ovdje osim bošnjačkih navijačkih skupina niti jedna druga (mislim na srpske i hrvatske navijačke skupine u bih) ne zeli niti voli ovu drzavu. zato lijepo objasni ili i sada moras igrati kako soroš svira... pz iz HRVATSKOG MOSTARA
ko te išta pita đubre soroševo,
VI kao prvo ne znate ni kako se zovete- Bosnjani kao neki preci, pa sad ne znate ni jeste li Bosnjaci ili Bosanci, to kako se kome cefne. Ne svidja mu se Bosnjak, ja sam Bosanac. I pored svega, jos ste sad malo odlucili ajmo od BiH Srba i Hrvata praviti Bosance katolike i pravoslavce. Ja bi rekao-kriza identiteta. Do juce pljujete po Srbima, a sad bi najsrecniji bili da se ti isti pocnu izjasnjavati kao pripadnici vaseg naroda druge vjere. Pa gdje to ima. Vi ste cirkus od naroda :D
Do prije 20 godina u Bosni su zivjeli Srbi, Hrvati i Muslimani, nigdje se Bosnjaci ne pominju, i sad odjednom kao svi treba da budu Bosnjaci da bi vama bilo bolje i da bi ojacali bosanstvo u Bosni. Ma gonite se u p.m. Ako se vi osjecate Bosnjacima, budite to, ali ova drzava nikad bosnjacka biti nece. Bosanci su regionalni pojam, stanovnici Bosne, tu ni Hercegovci ne spadaju. Nego vi 1993. izmislili naciju, pa bi sad i Srbi i Hrvati koji se tako izjasnjavaju od kad znaju za sebe u Bosni trebali vama da se pokoravaju. More marshhhh. Pogledaj srednjovjekovne manastire po istocnoj Bosni pa reci da li su to bosanski pravoslavni manastiri ili srpski pravoslavni, i malo prouci ko ih je gradio. Ja cu ti dati bosanske pravoslavce, izmislili sebe pa bi i nas jos da izmisljate
Nacionalna pripadnost se ne stice, ona je stvar slobode i izjasnjavanja, kako se ko osjeca. Ako niste znali. Prema tome, onaj ko se u BiH osjeca Srbinom ili Hrvatom ce biti Srbin ili Hrvat koliko god to vama smetalo. Pravljenje Bosnjaka sa tri vjere je najveci cirkus u zadnje vrijeme, koji pokazuje prije svega koliko su Bosnjaci slabi sa svojim identitetom, jer ni sami sad vise ne znate ko vam sve tu pripada, i najlaksi nacin da pokusate da pojacate bosanski karakter u Bosni. A time radite protiv drzave BiH. Po vama je izgleda Bosna najhomnogenija drzava Evrope, sa tri vjere. Malo sutra.
Joj tambura kako si patetican...evo neki dan je bio clanak na s-x o Evliji Celebiji i njegovim putopisima. Pa koga ono Evlija spominje kada dodje u bosnu...hrvatski grd Bihac, hrvatsko pleme oko rijeke bosne, dobri i stasiti bosanci prema njemu pricaju hrvatski jezik, u pratnju mu daju hrvatske junake...o kako si jadan...sta je sad i to hrvatska propaganda...po kojoj toj logici BH srbi i hrvati mogu biti bosnjacka nacija kad se bosnjacka nacija proglasila 92...uzurpirali ste bosnjastvo BH srbima i hrvatima stvarajuci naciju temeljenu na islamu i mrznji prema nemuslimanima...od bosnjastva kao mentalnog, regionalnog i jezicnog pojma ste uspjeli otjerati sve nemuslimane i sad ste kao ugrozeni...vi ste pateticni i nezreli, nemate identiteta pa sad gradite arapske dzamije i kioske i kvarite nam i ovo malo lijepe bosne sto imamo...mrs u anatoliju i 3.p.m...a vama normalnim bosnjacima svako dobro!
Ovim b@lijetin@ma treba crtati da ih niko živ ne voli .. ahahahah
U Bosni nema niti ih je ikad bilo, do prije 50tak godina. BH Srbi i Hrvati su naivni Bosnjaci, i nista drugo.
Hoce da kaze, Bosanci su jedan narod bili u Sarajevu, Kiseljaku, Banjoj Luci ili Tomislavgradu. Isto kao Hrvati u Splitu ili Zagrebu. Aferim!
@ MILOJKO RASPADA TI SE MATICA KRVOLOKA SERBA...!!! A VI CE TE SE RASPASTI SAMI U VASEM SERBSKOM SMMRADU RATTNIH ZLOCCINACA I UBBICA...!!! To je samo pitanje VREMENA...!!!
Vi Bal.ije ste stari,jedno 400-500 godina i nosite turske krvi...pa recite mi sta su Muhamed,ibriz,sabahudin nego TURCI ?