Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kod nas se pdv naplacuje na akcize, tj porez na porez...
@NTB Narod plaća i ne buni se...
@NTB Znas kako se kaze para na paru 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja sam Bosnjak ali bih radje glasao za SDS nego za SDA. SDA nam je navalila na vrat ove akcize, zato cemo ih u oktobru kazniti ignorancijom.
🍀🍀🍀🍀
Kako će se gradit autoputevi, aerodromi u Bihaću i Trebinju, Hidricentrala kod Vranduka itd? Oklen?
ma nek stave fixnu cijenu nafte na 1.80-2km sa svime, pdv, akcize. ne moze drugacije.
Hahahahhaha poskupi 50 feninga a sas ce ukupno smanjiti za 20-25...ima logike 😂
SDA, HDZ i SNSD ce biti protiv ukidanja akciza.
,,Ni slutio nisam da cu nekad u zivotu nesto podrzati od zlocinackog SDSa,a ovo podrzavam,,. Nasramotu onoj,,bandi,,koja je glasala za ,,akcize,, majku im hebem svima koji du to uradili pogotovo,,Liderima,,😎
Ovaca majko mila prosto ne mou da vjerujem. Raspravljate o stvarima koje su van vase kontrole jer ste vi tu samo figurativno i reda radi tj. mali pijuncici. Kao da raspravljate o poskupljenju magle na otoku Okinawa. Zelim reci da se vi tu najmanje pitate i biti ce onako kako vece sile kazu.
Koje vece sile? Ti stvarno mislis da je BiH nekome vise ZANIMLJIVA? Zaboli ostatak svijeta cosak za nas, davno smo mi bili zanimljivi nekome. Sad smo "u se i svoje kljuse". Sve neki teoreticari zavjera: CIA, HAARP, chemtrails, NATO, "oni gore", itd.
Allahu dragi ubrzaj Kijametski dan,Amin.
@SlobotaNarodu tebi up'o moj .. nema rime ali nek' ti stoji :)
treba uvesti zakon cijene goriva ne mogu biti iznad 1,80 KMpo litri goriva niti mogu biti ispod 1,40 KM po litri i svi zadovoljni i potrosaci i distributeri i drzava
Bas si pametan nema sta a sta kad barrel na wall st sa $65 ode na preko &100???
@RenesansaKretenizma Pa pametni zato ti covjek i govori, tu drzava stupa na snagu sa svojim zakonima i mjerama i balansira sve to, zbog toga i postoji "normalna drzava".
Beeeeeee, meeeeeee
Kamo sreće da ukinu akcize, u BiH gorivo ne treba biti skuplje od 1,60 KM.
Лопови дај Боже да смање цијену тј. врате за 0,18 КМ гориво. Реална цијена горива у БиХ је од 1,80 до 1,90 КМ па и ниже. И сви би били задовољни.А све преко 2 КМ је превише скупо.
Kad ukinu akcize a gorivo pojefitni za 5 kf/litru
Nadam se iskreno se nadam, ovi izbori za mene i moju porodicu su mislim zadnja sansa da vidim kako drzava zaista ide naprijed u svim oblastima, a možemo to itekako. Ako ne put putujem putem zapada
Velike su Bakirove i Fahrine a tako Miletove i Coviceve, glasacke baze rasporedjene frontalno po dubini i sirini, koje treba podmiriti i koje su garant pobjede na izborima, a ne neka mjerila uspjeha zemlje. I ove akcize, koje i sve prethodne ce pozderati tolika gladna neman kroz tolike plate i privilegije u kombinacijama sa svojim tajkunima kao izvodjacima u nesto malo radova, ako ih i bude.