BiH
3

Akcijska ponuda bazena Otoka tokom zimskog raspusta

FENA
Za vrijeme nastupajućih zimskih praznika i školskog raspusta, Uprava Olimpijskog bazena Otoka je za svoje korisnike pripremila posebnu akcijsku ponudu.

Dnevna karta, koja podrazumijeva korištenje bazena, teretane, fitness sale za žene i saune, za sve korisnike iznosi pet KM. Roditelji s kupljenom kartom ne plaćaju ulaz za djecu do šest godina.

Tromjesečna karta za paket usluga: bazen, teretana, fitness sala za žene i sauna će za povlaštene kategorije (djeca, studenti, penzioneri, invalidi) koštati 100 KM, dok je cijena iste ulaznice za osobe bez popusta 150 KM.

Osim jeftinijih individualnih ulaznica, bit će upriličeni i grupni programi: - Intenzivna škola plivanja (svaki radni dan u terminima od 13 od 14 i od 14 do 15 sati) 10 termina po cijeni od 40 KM, a početak je predviđen za ponedeljak, 7. januara. Aerobik i pilates će se održavati dva puta sedmično - ponedeljak i srijeda od 17 do 18, uz korištenje bazena jedan sat, a cijena je 40 KM za mjesec dana. Akcija će trajati do 28. februara 2013. godine, saopćeno je iz Olimpijskog bazena Otoka.