Akcijska ponuda bazena Otoka tokom zimskog raspusta

F
FENA
3.1.2013. u 13:03
3
1
Akcijska ponuda bazena Otoka tokom zimskog raspusta
3
Akcijska ponuda bazena Otoka tokom zimskog raspusta
Za vrijeme nastupajućih zimskih praznika i školskog raspusta, Uprava Olimpijskog bazena Otoka je za svoje korisnike pripremila posebnu akcijsku ponudu.
Dnevna karta, koja podrazumijeva korištenje bazena, teretane, fitness sale za žene i saune, za sve korisnike iznosi pet KM. Roditelji s kupljenom kartom ne plaćaju ulaz za djecu do šest godina.

Tromjesečna karta za paket usluga: bazen, teretana, fitness sala za žene i sauna će za povlaštene kategorije (djeca, studenti, penzioneri, invalidi) koštati 100 KM, dok je cijena iste ulaznice za osobe bez popusta 150 KM.

Osim jeftinijih individualnih ulaznica, bit će upriličeni i grupni programi: - Intenzivna škola plivanja (svaki radni dan u terminima od 13 od 14 i od 14 do 15 sati) 10 termina po cijeni od 40 KM, a početak je predviđen za ponedeljak, 7. januara. Aerobik i pilates će se održavati dva puta sedmično - ponedeljak i srijeda od 17 do 18, uz korištenje bazena jedan sat, a cijena je 40 KM za mjesec dana. Akcija će trajati do 28. februara 2013. godine, saopćeno je iz Olimpijskog bazena Otoka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: