Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakog čuda tri dana dosta,sutra niko neće ni znati što se desilo juće,svi ovi kriminalci su na slobodi za kratko vrijeme jer je BiH društvo bolesno od kriminala i korupcije.Ovi što sada hapse su isti kriminalci kao uhapšeni i tu se zatvara začarani BiH krug.
Pritvor SAMO zato što je pomagao u bijegu okrivljenog za krivično djelo krivotvorenja ??? Pa ebote nije FAhro. Da je to zaista tako POLA SARAJEVSKE POLICIJE BI SAD ZAVRŠILO U PRITVORU RADI PRIKRIVANJA UBISTVA DŽENANA MEMIĆA ! :()