Vehabije iz Gornje Maoče
0
"Akcija 'Svjetlost' je napad na islam"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Najvise se finansiraju iz Irana, preko radikalnih islamista.\" To je isto ko kad bi rekao da se bosnjaci najvise finansiraju iz Beograda.
Akcija je ubleha, novinari i dalje ne mogu prismridit tamo!!!!! kaka ba akcija...
Imamo tri tenka, sest transportera, tri helikoptera, dva F-16, milion mitraljeza, puskomitraljeza, pusaka, pistolja, RPG-ova, OSA, ZOLJA, tromblona, i milijardu komada municije, a to sve nam cuva ministar sigurnosti Ahmetovic i Raffi Gregorijan. Bakir Hadziomerovic nam je obavjestajno lice.
Napolje sa ovm bagrom selafijskom. Oni su velika prepreka za evroatlanske integracije. Sta mislite zasto jedino Bosna od zemalja u regionu jos nema bezvizni rezim? Pa zato sto Evropljani ne zele da im se po drzavama slobodno setaju ovi bradati luzeri. Vjeronauku pod hitno izbaciti iz skola, tako samo zaglupljujemo djecu. Treba uvesti Marksizam kao obavezan predmet. BIH4EVER
Nek se Ravnogorci naoruzavaju i neka Dodik rusi Ustav i integritet BiH, njih nemoze i nesmije niko dirati, a obicne ljude vjernike i poljoprivrednike smiju dirati samo zato sto su muslimani. A vi svi koji optuzujete da je neko Vehabija ilis licno i da planira teroristicke napade, molim vas da se prvo pitate sta znaci rijes Vehabija pa da onda objavljujete i dajete svoje komentare. Javno pozivam sve Muslimane u BiH da se ujedine i da nedaju na svoju bracu da nam se nebi ponovila 1992. Selam
ako je samed ikanovic uplasen za svoju bezbijednost, mozda da mu ne navodite ime?
Bračo, osvetičemo vas. Tesko nevjernicima. BIH4EVER!
Vehabije svih zemalja razgulite