Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite djecu da uce... hapsite dilere
gdje si vidio da diler hapsi dilera
Neki dan zapljenili 20 gajbi piva, danas par desetina udzbenika. FBI bi se postidio...
Rekoh šala, kad ono SRNA.
Pazi ti drzavne agencije za istrage i zastitu, paljevina zgrade drzavnog predsjednistva nije njihova nadleznost kako kaze Zubac, a evo kopiranje neke knjige jeste! Serem mu se u sred usta!!!!
Za ovo ih plaćamo...
Ne bi ni bilo akcije da nije u pitanju masovno kopiranje knjige "KAPITAL" od Karla Marxa i Fridriha Engelsa.
Puca se pištoljima k'o da su bombone, dila se gudra ko da je brašno - a oni hapse papire
Kada nesmiju hapsiti državne lopove obrušili se na učenike. JAD I TUGA.
Imaju li ista pametnije raditi ovi sipovci od kopiranih knjiga ? Tragedija milijarde nam iznose iz drzave razno razni boliticari i stranci ovi ganjaju kopirane knjige.. haos ovo je dno dna..
.....kako vas nije sram.....pa ima valjda i sirotinja pravo na obrazovanje.......narravno da vi gore u svojim viletinama ne znate pošto su danas udžbenici........... ...........likvidirana zločinačka organizicija......na šta se troše državni resursi, a droga i oružje na sve strane...........
akcije i govana
blago nama kad nam je ovo borba protiv kriminala. nastranu sto treba pirateriju eliminisati, ali more je ozbiljnijih slkučajeva sto godinama kupe prašinu.
Gledam pronalaze kopirane knjige CD-ove Šabanove i Sinanove, pa daj akciju da pohapsite ove Šabane na vlasti. Koja akcija ovo je sramotno i objaviti. Hocemo nesto veliko. A haman dobicemo *ovno.
Ne mogu da vjerujem. Covjek je mozda uzeo kredit da otvori kopirnicu i zaradi koji dinar a oni mu sve oduzese. Majku vam oduzmite ovim politicarima imovinu. Cccccc. Jadno.