Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji levat bjezi sam od sebe.
kome su u interesu zavrzlame oko najnizeg staleza srba i bosnjaka na ovim prostorima
kontam da podjela nece biti jos par godina jer sta kad se podjeli sve onda ide ona ako nece nikako oce na posteno a to neigra bas niti jednoj strani. netreba bit velike pameti da se ovo skuzi...ovaj rak tu je u poodmakloj fazi tako da put pod noge svi koji mogu bilo di
...bošnjaci frka? ;=)
ĆAlosno je da je ukinuta smrtna presuda. Nije mi poznat nigdje ovakav slučaj osim u čisto mafijsškim sredinama. Koje Sarajevo nažalsot jeste, a što ne isključuje i druge, Bihać, Mostar. BAnja Luka, Brčko itd !
@RobertoCarlos Bravo, napokon neko normalan sa zdravim komentarom, samo na moju veliku zalost em si manjina em si dijaspora. Pozdrav
@RobertoCarlos Koliko god da si u pravu i koliko god me to sta rade smeta ne mogu se bas do kraja sa tobom sloziti jer nije rjesenje bjezati i ima ovde jos uvijek puno dobrih i pametnih ljudi koji ce siguran sam ovo jedan dan postaviti na pravi put, ovo malo extrema po portalima i nisu bas neko mjerilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)