Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovu SIPU nabijem na hurac...I njihovu akciju nabijem...
Ma zagorio, prekosutra ce dva dana kako nisam :)))
Nije to nista od jutros moja ti, jos od proslog vijeka/stoljeca je nervoza, a sa idiotima od politicara samo se jos povecava...
Ovi banditi će sve kokošare pohapsiti, dok su DRŽAVNI LOPOVI zaštićeni ko međedi!
Vucic i naocale: https://www.youtube.com/watch?v=06qTHNY5nC4
Rade organi kad im se udari na slajpek...
Pederi jedni sve radite a ne radite sto trebate.Vi ste policija od nacionalnog interesa koja treba prvo da hapsi i zatvara one koji vec dvadeset godina rasturaju i djele drzavu.
Imam pola kile duhana -zabrinuo sam se gdje cu ga sakriti
neko će dobro da popuši sav taj... duhan
Je li "Mile ronhil" na meti?
Dok je MMF davao, niko se nije brinuo što hercegovci ne plaćaju porez. Sad se odjednom dozvali?
Ovi ljudi nisu koriminalci nego narodni heroji koji su spasili budžet građana za 18 miliona. Taj novac bi otišao u džepove državne mafije za luksuz.
DRZAVI NIJE PLACEN REKET!!!
Kriminalaca na sve strane, oni udaraju na sivo tržište duhana koje pripada ljudima najniže platežne moći koji sebi i ne mogu priuštiti akcizirani duhan. E jest nam policija u služni naše zaštite. Oni štite oligrarhiju i vlastelu.
Ajde ajmo reći oštetili "pravnu državu " za tu svotu.Ali i malo razmisliti,a šta bi vi Boga ti uradili s tim parama?Nešto dobro?Naravno da NE.Dobro za vas tipa vikendica,dunjaluk,bazenČuga.Audi najnoviji,mobiteli sinovima,kcerima,unucima (koji nisu jos ni prohodali) itd.Tako da simple rule to live here...Nemoj nikada oštetiti državu jer ćeš ovako da završiš neka su oštetili dao Bog još više.Zašto nikada ti ne pomisle,što li duhan i ne samo to,cigare ste doveli do cijene do usijanja!!!JA sam rekla da će kutija biti 4 km dajem ruku do kraja godine.Već su neke i i tu cijenu prešle.Najmanja ce biti cijena.I država u minusu je samo radi ovakvih na vlasti btw.KOJA DRŽAVA?! MI je nemamo..Vi imate,a vi ovce budite opet na sljedećim izborima!
u svemu se slazem s tobom osim tog dijela sa izborima.. cinjenica je da NIKO nece ni dobiti priliku da bude predsjednik mjesne zajednice ako ne igra po njihovim pravilima i ako nije poslusan. poredjenja radi, ne mozes biti asistent na fakultetu ako ne krenes profesorovim stopama tako da... smatram da je STVARNO svejedno za koga glasamo.. i ako glasamo za prave ljude na opstinskom nivou, vrh cini svoje.. jedino da ih razapnemo javno, svako svoje lidere kako bi sljedeci koji bi samo pomislio na fotelju 316 puta razmislio da li da je prihvati znajuci sta ga ocekuje...
Ako je svejedno onda zašto da ne promjeniti malo glas vidjeti druge ako ništa malo druga lica ;) Kada je TOLIKo svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A to sto poslanici primaju dvije, tri plate, i to sto kod nas sluzbena auta idu na hranu i pica i trose hiljadama maraka mjesecno to nije kriminal...
Onaj osjecaj kad skontas da su trebali politicare i milionske tendere prvo precesljati