Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni kafe nisu stigli popiti a već napolju,nikad neću shvatiti ove SIPA akcije ćemu one fantomke puške
OGROMNA VEČINA NE IZDAJE RAĆUNE , A UVJEK PLATE NAJTANJI ILI PAR NJIH OGROMNA NOVĆANA SREDSTVA SE NEVODE UREDNO I SVI GLEDAJU KAKO DA ,,PREVARE,, DRŽAVU , JER I DRŽAVA NEMA REGULARNU POSTAVKU PREMA OBRTNICIMA.I DOK SE ONI PREPUCAVAJU NAJVIŠE TRPE PENZIONERI , INVALIDI I OSTALI KORISNICI MINIMALNIH BUĐETSKIH PRIMANJA. PROVJERITE BUREGĐINICE I INSPEKTORE KOJI IH NADGLEDAJU I NE SAMO NJIH, SVI MUTE JER SU PRINUĐENI , A DA BI ZA MJESEC ,DVA POSTALI MILIONERI.
@StjepanKljujic SIPA privede i odradi svoj posao, a tužilaštvo pusti na slobodu sutradan.
Kod Kibeta kg janjetine je 50 KM al opet mu žao platiti porez. Malo maci slonovska glava!
dino vreto koje je to tele sin ratnog profitera i sda ulizice
Kmee kmee . Bravo sipi na odrađenom poslu. Svi mi zakinuti kada zakidaju na pdv-u . Kada mi obični građani pa čak i oni najsiromašni plaćamo pdv za sve trebaju i ove gazdurine plaćati. SIPA samo rokaj . Puna podrška moja.
Akcia sipe Ufati-pa-Puscaj
@esubhanala ko ono ganje kasmo se igrali ko dica
Budžetlije kod Kibeta jedu...il su jeli...vidjet cemo. Vatra isto.....ma na kraju isto ti ga sve....jebest to kad oni rade juce danas sutra. Drama za raju.
AKCIJA KAJMAK U LOJU
Sve su to najvece patriote puna im usta ljubavi prema bosni
Treba sada obaviti inspekcijske kontrole na svim lokacijama gdje isto rijesenje firme Inspirit d.o.o. ili njihovih vlasnika Config d.o.o. postoji. Kladila bi se da je svugdje ista situacija. Sramota za nasu drzavu, da netko koga je ta ista drzava ovlastila da radi fiskalizaciju, ima ovakve poslovne poteze.
svi pusteni, objekti rade kao i prije, samo malo bolji softver, sad ih sipa ne moze tek tako provaliti. u metropolisu satnica 2.70 km, polomise studente i ljude koji se bore za komad hljeba.. oj drzavoooo
@darkmrak slazem se polomis se u metropolisu, ali za razliku od drugih objekata u kojima sam radio prijavljen si, plata ne kasni i baksis takav da se isplati polomiti
Samo me zanima ko smislja ove nazive akcija... Koji uzas, akcija KASA! WTF!
SIPA FOTO SHOOTING AGENCY
milione prave i opet kradu, zatvoriti lokale a lopove poslat na robiju
Velika podrska za uhapsene. Ja volim kafu popiti bez fiskalnog vise nego se hljeba najesti. Ova drzava je najveci lopov na svijetu. Kad moze gras da ne placa porez ne treba niko. Placati porez u ovaj budzet sa kojim neko raspolaze ko da su njegovi novci je veci grijeh nego finansiranje terorizma.
Hapsite ove sto opsinama placaju radnje po 200 300 km, a uzimaju kirije po 2000... oni su najveci lopovi... zbog tolike kirije ljudi i ne mogu kucati sve, vec moraju skuplajti kraj sa krajem da plate koliku kiriju, rezije i radnike...
zar nije vlasnik vatre sacir hahahahs
Sta kaze Sacir stvarni vlasnik Vatre na ovo :):)
Ha uhapsili Bagu staru varalicu , nece on nista platiti niti odlezati