Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti cetalji slave gdje im nije mjesto, a drugo slavite i nesto se dizu kao ameri ih nagradili spasili pilota u sumi sumari bradati ispalili tri metka i to samo mogu biti idiotima neka vojska i ono njihovo gerila jahaha...primitivizmu nacionalistima fasistima nikad kraja u BIH a vama iz Klixa bi porucio ko god zakuhava i sere provocira i vrijedja stavite nekog admina pa neka odmah javno napise koja je ip adresa i odakle pise pa ce te vidjeti hoce li opet i opet ono a vi muriji komotno portal dadnite kakvih gadova ima a vama srbima ako su cetnici dika neka vi niste normalni kao i bosnajcima i hrvatima koljaci i sta to ja vise znam!
Allahu ponizi baliju dubravka čamparu i na ovom i na onom svijetu i podari njemu i njegovoj porodici dugu, tešku i neizlječivu bolest. Amin!
Uhapsena je slobode???!!1WTF
komedija od "institucije" paravojne teroristicke formacije svake godine paradiraju u pc, napadaju narod i novinare i nikoga ne hapse. jasno je sta je sipa i da ih treba pohapsiti.
Ma bitno je da je zakon u nasoj "jedinstvenoj", "ne djeljivoj"..."sekularnoj" BiH "prema svima isti".... Pozdravljaju vas cetnicki odredi RS-a :) :) :)
uhapsili jednog?...a sta ce sa onih 10-15 000 i 500 000 njihovih simpatizera???....sto ne hapse one bosnjacke nane koje ih fiktivno prijavljuju po stanovima....na popisu nana prijavi u jednosobnom stanu 47 clanova.....naravno da tu ima izmisljenih ali u toj cifri ce da prikrije bar trojicu terorista
da je sipa kako treba ti bi odavno bio u bajboku pizduhane krezavi
po imaju li ova dvojca s fotografije matere vec godinu dana stoje u istom polozaju pred istim ulazom pa da se bar materama jave da ne brinu