Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj nam je trebao pomoci?????Neka ga neko pita za stradanje civila u Sarajevu od snajpera!!!Garant ce reci da smo sami pucali na sebe!
ovom akasiju ko da je neki đed porijeklom srbin Na igmanu nije bilo srbskih civila tokom citavog rata, o cemu ovaj prica??? Sad nam treba biti jasno da je i UN-u bilo u interesu da nas nestane, al na njihovu zalost im nije uspjelo, a na nasu zalost im uspjeva u poslijeratnom periodu :/
Otkud civili na Igmanu u ratnom stanju? Može pričati priče nekom djetetu. Ko da mu je Slobo tata.
Nije ubijala, ali ubijaće ako Bog da izdrkane svetosavske i vojnike i civile..............SMRT Dabičevoj izdrkanoj familiji na 101.koljeno, SMRT svim paščadima VRS i njihovim porodicama, posebno njihovoj nakaradnoj djeci
cuj japanci casni! pitaj kineze, korejance i ostale azijske narode porobljene u drugom svjetskom ratu koliko su japanci casni bili.
nazalost BiH je najebala u ratu a poslije rata je izgubila i ono malo sto je sacuvala u ratu.izgubljena optuzba protiv jugoslavije zbog ocigledne umjesanosti tj. agresije na BiH je unistila bilo kakvu mogucnost za pravdu i istinu i pomirenje u BiH. Zato danas spijuni poput Akisija umjesto da sjede na optuzenickoj klupi kao saucesnci su svjedoci odbrane svojim kolegama na terenu.
samo nek prica istinu----uvijek neko ne zeli da cuje istinu jer mu to neodgovara
Sta ocekivati od debila koji je rodjen u "Kita akita" District-u http://en.wikipedia.org/wiki/Hinai,_Akita HAHAHAHAHHAHAHAAH
http://en.wikipedia.org/wiki/Yasushi_Akashi
ISTJERAJMO VLAHADIJU IZ BOSNE
Da je bilo malo pameti u glavama naših predstavnika, naša vlada nebi pokazivala nikakav entuzijazam za mirovni sporazum, nego bih se ugledali na Hrvatsku i iskorijenili fašističku tvorevinu koja je inficirala pola zemlje. Danas nebi bilo luđačke košulje iz Daytona i ljudi, Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali, nebi morali roviti po kontejnerima za koricu hljeba. Nakon što smo preživjeli golgote iz 1992., 1993. i 1994., oni pristanu na mirovni sporazum u trenutku kada nas je par mjeseci dijelilo od totalnog oslobođenja zemlje od četničke pošasti. To je isto kao da su Saveznici pristali pregovarati sa Nacistima kada su već bili na ulazu u Berlin.
Ljudi sta vas cudi.Ovaj je sam rekao da je za Markale formirao komisiju RAVNOPRAVNU: 2 clana naklonjena bosanskoj strani (ne spominje ko) 2 clana naklonjena srpskoj strani(ne kaze ko) i jedan glavni navodno neutralni a to je bio kanadski drzavljanin(da nije Mekenzi) a svi znamo sta je radio Mekenzi i plus on a vidimo kome je on naklonjen sto ispada u komisiji: 4 clana naklonjena srbskoj strani 2 clana naklonjena bosanskoj strani.
ovo je japanski zohar
Jebem ja vaše sve vojske !!!
Ma izj.ebo je njih Kačavenda sve, zato su se i borili ko pi.kice, jebiga covjek im nabio kompleks...