Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gromada od covjeka bio i sve saznamo kad umre..saucesce porodici
POČIVAJ U MIRU PROFA
Zalim sto nismo imali privilegiju jos vise slusati uvazenog profesora,sto nije imao vise medijskog prostora.Zbogom akademice.Iskrena sucut obitelji.Velika steta za drustvo.
Počivajte u miru, gosp. Premec. Porodici iskreno saučešće.
R.I.P. ljudino :(
Pokoj Vam duši, akademiče. P. S. Na ovu vijest 53 komentara, na vijest o ostavci Amira Zukića u SDA 277 komentara.... Pa znate šta, akademiče? Blago Vama pa ste se riješili ovozemaljske bosanske patnje.
Bila mi je cast upoznati doticnog.
Da mu se Allah, dz.s., smiluje aBd
A što sada šeici sa Emirata sponzorišu i fakultetske titule?!
Gospodin covjek. Davno nekad sam polagao folozofiju, jedan od mojih prvih ispita. Bio je onako smiren, i nekao mi je ovorio vrata studija na pravi nacin. Totalno neopterecen glupostima i populizmom, zivio je iznad svega toga. Vrhunski um. Saucesce porodici.
Pocivaj u miru dragi profesore. Jedan od rijetkih normalnih ljudi s Odsjeka za filozofiju i sociologiju ffunsa.
Jeli sad "krug 98",mrsimuda?!
Nevjerovatno je koliko kretena ima, a ti si jedan od njih. Nemas 5 razreda skole i ti se nasao da pises o krugu 99..nevjerovatno
da li je i ovo vjerski fanatik?
RIP velikom filozofu i postovaocu Tome Akvinskog i njegove dominirajuce ideje nad materijom.On polazi od dvije temeljne krščanske dogme: praroditeljskom grijehu i vječnom ispaštanju. NESTO SE NALAZIM U OVOJ FILOZOFIJI
@SStaraRaja Nismo odgovorni za "praroditeljski" grijeh. Svako odgovara i odgovaraće samo za svoje postupke. Vječno ispaštanje se može promatrati u kontestu toga da Bog ovaj svijet, ipak, nije sazdao kao raj, već kao mjesto stalne kušnje ali i nadanja.
Iskrena sućut obitelji... Svjesnost veličine ovog čovjeka uz nestvarnu spoznaju da je i Esed Radelješ "akademik", kod mnogih dovodi u pitanje, stanje vlastitog uma i postojanje četvrte dimenzije...
Veliki gubitak za glas razuma, za Sarajevo, za Bosnu i Hercegovinu.
Ucerat hurac filozofima
@LesTempsModernes: glupane!
Walter white