Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte i drugu stranu politicara ...! . .http://bezdlake.blogspot.de/
ima sto godina a prica gluposti....bosna nikad nije ni postojala kao drzava.....zar je moguce da bosnajci ne znaju sta je regija a sta drzava???
@Preporod-Bosnjaka ....postoji milion dokaza za to....bosnjaci jednostavno ne znaju sta je drzava...zato je ne znaju ni voditi...jaro da nema ovo malo srba u zajednickim institucijama bosnjakistan bi bio pakao na zemlji......dzaba se pretvarate a do sad ste opstajali zbog ogromnih arapskih para i evropskih donacija.....jaro...marsalov plan je citavu evropu digao sa 5 milijardi a alija je potrosio 56 arapskih milijardi i 17 milijardi evropskih donacija.....
i pored toliko para za zadnjih 4-5 godina ste uspjeli da podignete 8 milijardi kredita.....sta mislite ko ce vam to vracati???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zakopaše je prvaci u bošnjaka pljačkom, ne traja ni 25 godina izgleda
@Preporod-Bosnjaka koliko puta je nestajala kroz istoriju, dovoljno je da amerika kaže ne interesuje nas
@Preporod-Bosnjaka onda mi ne živimo u istoj zemlji, BiH se nije ništa uzdigla, nego iz dana u dan sve više gubi i tone u dužničko ropstvo, privreda je na koljenima, evo dokaz je i Dodik da može da radi šta hoće, narod je izgubio vjeru u domovinu,. Osjećamo se poraženo i izdano,, a već je pola zemlje faktički izgubljeno, bez naroda nema zemlje.