Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to paradoks vec namjera pijuna Hdza-a (koji je omogucio bjekstvo ratnim zlo čincima u Cro) da se naucne i kulturne institucije republike Bosne ukinu! Pravne praznine "ne-pravnici" se popunjavaju nacelom javnog interesa, pravicnosti i vrijednostima kulturnog identiteta!
Dobro Jutro Bubiji, vazda u problemima?
J**o ti hdz m***u teroristicku
jel to znsči da bih nije pravni nasljednik one stare bih nego posve nova država ?
Naravno da nije. Ovi danas su prije '92 bili niko i nista
Cetnicki pokret moze da bude registrovan kao drustvo gradzana, a akedemci nemogu! Banana drzava fuj.
Po toj logici, u pravu su ovi iz RS koji tvrde da je BiH nastala u Dejtonu. Majku mu...
Evo ovo su primjeri cionistickog odnosa zapada prema drzavi BiH. Zapad je znao unaprijed da ce ovo jedan dan biti problem kada je natjerao Aliju da potpise ono nakaradno smece od "sporazuma". Da Bog da oni jednog dana potpisivali Dejtonski "sporazum" za svoje drzave i narod.
i Bosna je postojala prije Daytona hoćel se to Bosna svesti samo na 92-95 ili smo mi od davnina Bosna molim vas da mi neko pojasni
Imali ista da Bosanci stopiraju HDZ i Snsd . Ovi nemaju nista drugo ponuditi osim negiranja .
Nismo više u jugi, to je razlog a mogu tri čovjeka napravit udruženje pa samo naprijed.
Grubeša, je3o te otac, ukini se jer si i ti nastao prije Dejtona, fukaro mrska.
Ako je Grubeša mudriji od kompletne Akademije onda i ne treba da postoji!
Grubeša, UZP ubleho, prokleti da ste svi do zadnjeg.
Mislim SDA pajdaši u vlasti, opstrukcije BiH i od strane HDZ BiH. Bakire stidi se ili se ponosi jer tvoj babo je sa ovima vezao zastave, čak ga je Tuđman i odlikovao najvišim priznanjima. Ali elem kome više objašnjavati ko je i šta SDA.....
Haj bogati, ko da je nauka bitna. Dobili smo 50 T hurme, imamo Almasu i Mirana, turske safunjare,zadrugu, pink smece, cece i mece.
Šta sada čekaju sda intelektualci? Hoče li zatražiti hitnu smjenu uzp ovna Grubeše? Ovo je još jedna recka na rabošu pomenutim telektualcima!
Zasto bi islamski teroristi smjenjivali postene ljude? Hocete muhamedovu drzavu? Moze ali bez hercegbosne
hahaha. Bosne nije ni bilo prije Dejtona izgleda. Povelju Kulina Bana izgleda da mozemo zaboraviti da je ikad i postojala. Cirkus od države
Nije problem uložiti u nauku, problem je što će se sve pokrasti kao svugdje i onda opet ko ptići gliste od mame države. Onda moraju da se načekaju, stanu u red godinama dok se političari opet ne na kradu. Mentalitet odgovornosti prema državi i državnim institucijama je problem. Kroz komunizam se ljudi ispraksali krasti bez griže savjesti. Danas je to nenormalna normala. Svi to kritikuju al i oni bi rado ukrali da im se pruži šansa.
Ove lopove i degenerike je imputirao liberalni kapitalizam. U socijalizmu jje bilo vrlo teško ukrasti i ostati nekažnjen. Kod ovih krretena ako ne kradeš od naroda nisi sposoban da budeš Čovjek!