Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HahahahahaAkademici
Ne trebaju nam akademici da znamo gdje nas vode Sda\Df\Snsd i Hdz. U 3pm!!!
u njemacku, eto kuda ide
Samo je jedna ANUBiH.
Najozloglašeniji logor bio je onaj u muzeju „Bitka na Neretvi“, gdje se danonoćno u tom periodu nečovječno postupalo, prisiljavalo na rad, silovalo, nanosilo teške tjelesne povrede itd. za što postoje i pravomoćne presude: Nihadu Bojadžiću, Mirsadu Tahiroviću i drugima. Prema službenim podacima, Armija BiH je u ratu imala 331 logora, u kojima su bile zatočene 14 444 osobe, od kojih 10346 civila, od kojih je njih 632 umrlo.
Blago nama
Samo ce đaba sobu naprdit….
Mogla bi sebija profesora obaći!
Bosna bez bosanaca je nula. To svi vidimo i nek propada kad je narod glup. Bosnjaci, srbi i hrvati su izdajnici bosne i bosanskog naroda, drzavni neprijatelji
malo je pozitivnih stvari koje bi zadrzale mladu osobu u bih