Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnik koji svakim danom dokazuje da je uz svoje gradjane!Sve neophodne mjere u sprjecavanju sirenja virusa je odmah poduzeo!Misli na gradjane,olaksava im svakodnevnicu i nadam se da ce se izglasati svi prijedlozi jer gradjanima nije lako,treba nam svima podrska drzavnih institucija da prezivimo!👏👏👏
Dok se konacno ne shvati da nije bitno ko je ciji,ko kome pripada i ko je u kojoj stranci,politickoj opciji ili cemu vec,nema za nas napredka!Ujedinimo se ljudi dragi jer sad imamo sansu da djelujemo zajednicki,da izademo u susret,da svakom nasem gradaninu na vrata pokucamo,da nahranimo,da obucemo,da umanjimo naknade kojih su nasi privrednici vise siti i preko glave im je!Dosta je svojatanja,uradimo konkretne stvari bas kao Opcina Centar sto ih cini!!!
To ce najvise znaciti malim privatnim drustvima, na koje ce ova pandemija najvise utjecati, kao i na poljoprivrednike, ljude koji zive iskljucivo od svog rada
Sve pohvale. Vidi se da mislite na sve kategorije drustva u ovim teskim vremenima
Jedino je moguć opstanak svih objekata koji su zakinuti ukoliko svi nivoi od općine do države budu našli način da pomognu. Čvrsto vjerujem da će svi postupiti kao općina Centar.
Svjesni smo cinjenice da ce ovo biti jedna teska godina kako za mala poduzeca tako i za sve privrednike i mislin da bi se trebalo povesti racuna o tome. Ovo eto radi Centar je vrlo dobar korak i u tome drzavne vlasti bi trebale pomoci.
Smanjenje zakupnine poslodavcima znatno ce pomoci, jer ipak oni su ti koji ce osjetiti ekonomski pad nazalost, ali u ovoj situaciji je taki.
Vrlo dobar potez nacelnika u ovim kriznim situacijama, jer cinjenica je da ce ovi mali poslodavci ekonomski pasti.
Veliko olaksanje i podrska za privrednike u periodu otezanog poslovanja,jer vecina nije u mogucnosti da se samostalno izbori,uvodjenjem ovih mjera bi prebrodili trenutne probleme sa kojima se suocavaju.
Izmedju ostalog u ovoj situaciji treba misliti i na privredu otezano ili potpuno obustavljeno poslovanje privrednih subjekata.Opcina Centar je napravila odlican potez,vazno je da se na vrijeme razmotri stanje i reaguje kroz odgovarajuce mjere kako bi se sacuvala privreda.
Nadam se da ce privrednici uz podrski lokalne zajednice lakse prevazici trenutnu situaciju,ovakve mjere su neophodne i ucinkovit nacin da se ublaze eventualne negativne posljedice.
Vecina privrednih subjekata trpi gubitke u poslovanju zbog novonastale situacije,konkretne mjere koje su predlozene sigurno im mogu pomoci da opstanu u ovom kriznom periodu.
Maksimalan angazman Opcine u mnogim segmentima je za svaku pohvalu,pa tako i kreiranje mjera podrske privrednicima koje ce ublaziti negativne efekte i ocuvati lokalne privredne kapacitete.
Jos jedan dobar potez nacelnika Opcine Centar. Pokazao je da je tu za sve građane.
Ovo su konkretni potezi kako jedna lokalna zajednica moze pomoci svojim privrednicima i ublaziti posljedice ove novonastale situacije. Velika hvala nacleniku i administraciji na razumijevanju i trudi koji kontinuirano ulazu kako bi nam pomogli.
Odlican primjer kako treba raditi, nacelnik Centra opet pokazuje koliko je tu da pomogne kako bi se prevazisla ova teska situacija za sve nas.
@Iskrenogovoreci84 Nadam se iskreno da ce ostati bar jos jedan mandat
Nacelnik Ajnadzic predlozio sada je na vijecnicima Opcine Centar da izglasaju i direktno pomognu svima nama,cekamo.