Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penny je problem jer su mu potplaćeni SDA ljigavci dali dozvolu da gradi na trasi. Gospodin Mesud Hrbat , vlasni Pennyja, se malo zanio pa napravio malo previše.
....tek sam saznao ko je vlasnik Penyja.
@The Maniac 1987 Penny izgradjen i dobio dozvolu za vrijeme uprave SDP kadrova ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ima jedno 300 objekata za srušiti . Ma podijelite to u 320 Lot ova
Zna se sta su prioriteti i to tako treba da bude, svaka cast nacelnice na azurnosti i efikasnosti. Samo naprijed tim tempom i rezultati dolaze, cuvajte se hijena oko vas koji sjede.
Da ovo je trebalo, brzo i efikasno uraditi sve sto je potrebno, svaka cast.
Jedini covjek koji je nesto pokrenuo vazano za transferzalu, svaka cast nacelnice.
Kad pomislim na guzve u kojima svakodnevno gubim i zivce i vrijeme, ne da podrzavam, nego bih licno dosao da uklanjam svaku smetnju ovom projektu.
Svakom odlukom i postupkom Opcina Centar utvrdjuje svoj status najrazvijenije lokalne zajednice u BiH. Sve sto vodi ka progresu kao gradjanka srcem podrzavam!
Sve se moze kad se hoce. Ovo je cist primjer toga.
Drago mi je vidjeti da se drzi intenzitet i kontinuitet sastanaka i pronalaska zajednickih i najboljih rjesenja koja se pojave i iskrsnu zs bilo koji dio izgradnje prve transferzale
Sve sto smeta i koci izgradnju jedne ovakve dionice treba maknuti i skloniti.Pa nece vlast pitati pojedinca sta mu to odgovara i koje su njegove zelje.Pogotovo ako imate situaciju da je covjek bespravni korisnik objekta,ilegalno se tu naselio,i bez ikakve dozvole koristi prostorije koje su u krajnjoj liniji u vlasnistvu druge institucije.
Sve vijesti koje su bile objavljene a ticu se trase Prve transferzale su nam pokazivale koliko je to samo ogroman posao i iskreno se nadam da ce svi naci sluha i snage da nam ovaj projekat dovedu do kraja jer nam ocajnicki treba pomoc u rjesavanju saobracajnih kolapsa.
Odlicna stvar jeste da se sve radi jedino i samo u interesu gradana.Smanjenje guzvi i rasterecenje tih prebukiranih cesta je svakako interes za sve nas.Super projekat
Bas se na svaki detalj mora misliti i toliko stvari se treba uzeti u obzir.Sve u svemu najbitniji je da imamo volju i zelju da se Prva transferzala izgradi i da smo svi pri tom stavu.A dio po dio problema ce se rjesavati,strucnjake imamo dobre
Gradnja Prve transferzale nije niti malo lagan projekat i jedino kada se svi udruzimo oko istog cilja mozemo ocekivati da cemo nesto i uraditi.Ja se nadam sto skorijoj realizaciji po svaku cijenu pojedinca koji ne moze biti iznad cijene i interesa velike mase ljudi
Svima nam je valjda isti inteers i cilj a to je da ova cesta bude sto prije napravljena i osposobljena.Samo pomislite na svakodnevne guzve koje trenutno imamo na Sipu,Barama,zakrcenje u drugim dijelovima grada pa ce vam sve biti jasno i znat cete za koju stranu navijate
Opcina Centar na celu sa nacelnikom Ajnadzicem radi sve i samo za dobrobit naroda.Svaki korak se ispita po stotinu puta pa se onda napravi i na tome hvala.Ova ce na cesta svima donijeti samo koristi,nikako stete niti nezadovoljstva.
Prva transferzala je prioritet od visoke vaznosti za sve gradane i treba raditi i djelovati samo u tom smjeru.Svako ko se iole nalazi na trasi kuda ce transferzala ici je uredno kontaktiran,ponudeni su mu zamjenski ili stanovi ili otkupi pa ko voli i sta voli neka izvoli.Naravno,uslov jeste da ste legalni i jedini vlasnik svog objekta.Kod nas je postalo praksa da nije niti nase,niti posjedujemo nesto a otimamo se s drzavom.