Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halooo kretenu nemas ti to sta proslijedjivati cuj suplje, tebi to ne pripada kretenu, dajte eto meni milion pa cu ga ja pametno iskoristit nista se ne sekirajte vjerujte mi na rijec casnu
Zakon ne valja. Odmah ga mjenjaj.
@Jimmy2475 kako je ovo sada i tuzno. Prosle godine da se ova njuska pojavila na portalu odmah bi stotine komentara i hvalospjeva bilo, a sad...vidi tuge. Da se covjek zamisli kako lako ostane sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covjek radi decenijama, privredjuje, pa nema ni crnog, ni bijelog, ni sivog hljeba, ima penzijicu, a nasi politicari za 4 godine rada imaju enormna primanja i onda jos godinu isto tako za nerad. Ne pricajte mi o skolovanjima i slicno, pola njih ni osnovnu nemaju. Dok se to ne promijeni nema nama na bolje.
Halo Kosovac, mrs u Rogaticu. Sta si se Ciglana ufatio.
Primice za godinu nerada,taman koliko i penzioner sa najnizom penzijom za 12 godina.Malo koji penzioner i dozivi da prima penziju 12 godina.Bore se za narod,nema sta.
Ovaj zakon koji im je dao pravo na bjeli hljeb na nivou FBiH donesen je 2010 godine.Potpiso ga Predsjedbik predstavnickog doma Safet Softic i Predsjednik doma naroda Sthepan Kresic.Dali je tu bilo nesuglasica?.Sumnjam.
Ko ce ga mjenjati.Pa oni koji su ga donjeli(parlamenti na svim nivoima),jedini ga mogu mjenjati,i da sami sebi oduzmu(platu za nerad).Da sami sebi oduzimaju privilegije koje su sami sebi dali,tesko al more bit da bidne.
Mi glasaci,smo na izborima izabrali i drzavne i entiteske i kantonalne parlamente da rade za narod.Oni sami sebi donjeli Zakon po kojem ce,izmedzu ostalih,raznih primanja,primati platu i kad nerade(bjeli hljeb).I onda kad se pravda kaze"PO ZAKONU".Ko god je primo bjeli hljeb treba narod zapamtiti i za njega vise neglasati.
Nisam te pozno humanitarac i ova lova ode na isto mjesto gdje si i do sada ulagao.
Ma idi u tri kurca ublehasu
Kakva su ovo setad :(,
Sa onih 10%
Ovaj SDA ublehaš misli da je ovaj nsrod lud, kaže on je djelio, kome i odakle je djelio, da nije od svoje babovine ili je djelio budžetski novac tj. naaš novac, i sad ispade on dobrotvor.
Filantrop.
De klixu ispitajte jel nana kupila ili dobila stan na Sipu ko borac oruzanih snaga BiH. Nebi me cudilo da su i nani kupili doktorsku titulu.. dzes bit u SDA a nisi doktUr necega.
Jedan od rijetkih generala koji je dobro naplatio svoju borbu,kakav crni patriota,uzimao lopatom gdje god je bio,e takvih se mi ko narod stidimo,čuj lopova sve po zakonu,a gdje ti je moralna ljudskost kretenu bezobrazni,borci,gladuju a ti bi još i naguzove para,malo što si uzimao 12%,od svega.Nemože ovdje stati sav tvoj lopovluk i kurvaluk,nakazo ljudska
Kad skontaš ova država je prebogata i nama nikakve humanitarne akcije ne bi bile potrebne,samo da je urediti sistem i zavesti pravdu. Za početak smanjiti administraciji plate,izmjeniti tuzilastvo i uvesti zakon o porijeklu imovine
Samo glupi bosnjo se uvijek dohvati da kritikuje SDA, HDZ I SNSD... Ne volim ih ja ni jedne!!! Svi su lopine, ali nikad neces cuti da genicidas i UZP-ovac kritikuje svoje... Toliko...