Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa radnog mjesta Sluzbe za odnose s javnoscu na mjestu direktora... Opa
Čovjeku jednostavno dosadilo biti direktor. Samo je pokupio stvari i rekao:fuck it,stvarno nema više smisla,odoh ja. I,eto načina na koji smijeniti direktora u BiH. Ovo je presedan iz kojeg moramo učiti. Ibro,hvala ti!
Jedan "kloc" manje u institucijama, nakaradne Zajednice proglašene u Deytonu.
Ove odnose s javnoscu je upisao svako koga znam da nije uspio ni na jednom faxu ili je htio da zavrsi nesto a da se ne trudi puno...poznati su po sali da tamo mozes samo niz stepenice pasti kad krenes na ispit...a vidi sad dogurase do direktora... :/
Tirak isti Kremenko ... Samo malo ruzniji ... Tobe jarabi neandertalne njuske .... Falices nam Kremenko !!!...
gledaj ih majku im jebem jebem li im roditelje nakazne
Dotaaaa
k'o pornić... ma trpajte kad ima levata
Malo promjene
Na licni zahtjev?Ili je vidio da se ne moze vise uzimati ili je nacepio nekog velikog.