Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzo ste testirali 17.000 ljudi
@pinkman Pa ne mogu da vjerujem šta čovjek izvali... Kako smije ovo tvrditi...
Dvojica komsija mi se vratila, jedan iz Spanije drugi iz Australije, ni jedan ni drugi u izolaciji a djeca im se normalno igraju sa ostalom djecom. Ko je ovdje lud?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HOCES REC NIJE TESTIRANA! LOGIKA BH VLASTI: NEMA TESTIRANJA NEMA ZARAŽENI! A BAKIR NAKUPIO GAĆA I ČARAPA U KESU I POBJEGO U TREZOR I SLUŠA RATNE PJESME....JOS DA NA TREZORU IMA PROZOR DA NA NJEG STAVI PIVU!
Vrijeme inkubacije od 2 do 14 dana,a kod nas tek stigli i ni jedan zaražen. Sta covjek kaze i ostane živ🤦‍♀️
JA VISE NE MOGU STVARNO .. JA SAM PUKO PSIHICKI OD OVIH IZJAVA NE OD SITUACIJE .. HAJ MI MOLIM TE OBJASNI KAKO ZNAS DA NISU ZARAZENI ETOOO MOLIM TE TI SI PAMETNIJI OD WHO-A CITAVOG.. ETO OBJASNI JAVNO KAKO NISU ZARAZENI A NISTE TESTIRALI
... hocemo li u Konjic na vasar? HOCEMO... sta hocete, najbolje je tih 17 600, izlijeciti Kim un Yongovom metodom tipa a la staljin, "no man-no problem"! jelde, u Austriji ima puno vise slucajeva, ALI NIJE UVEDEN POLICIJSKI SAT,,, to se uvodi svakako samo tamo gdje drugachije ne mozes, ljude utjerati u SUR... rokajte dislajkove... necete nista promijeniti...
Nije sad trenutno mrcino,pomrijecemo zbog vas nesposobnjakovica
Pa kako ce biti zarazena kad nemate testova da provjerite..
Pa kalo znas ako ne testirate mamuu ti jebemm
Nijedan nije testiran
Ma testirali su ih opipali im celo da vide imaju li temperaturu 🤦
"Ni jedna nije zarazena" jesu li svi testirani pa znate da nisu zarazeni??
ahahahahah, cime ste ih testirali, testom na trudnocu jel? :D
Nece nam valjda reci kako zna..imaju ljudi svoje “profesionalne” metode. Nase je da vjerujemo da nisuuu zarazeni !!
to su kolektivni testovi, jedan za milju
Sjeverna Koreja