Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljko komsich jo jo jo Taj tip treba da bude predsjednik ove jebene drzave, koja je jedna velika selendra a vecina stanovnika obicni lesinari
Ma sve su to ista govna, ne zna se ko više krade, a ovamo se kobajagi prepucaju po medijima... Teško nama s njima...
Drogba dudlaj ga
Jedini je kako treba u predsjednistvu Haris pa i Komsic a ono krme Radmanovic on je gori od Mirnesovog ahbaba Faruka Balijagica! Ali neka, neka im Mirnes kaze ja se u svemu slazem sa njim osim za Balijagica!
tačno: komšić je najveći musliman u sarajevu!!!
Brini se ti Mirnese o svojoj imovini koju si stekao od novca poreskih obveznika,da si valjao kao političar bio bi ti na čelu države a ne vještački održavao minornu stranku Boss.Dok je Željko Komšić u predsjedništvu nema zime.