Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooo i ti se ukazao... stručnjak, par excellence......nije silazio s govornice dok se nije uhljebio........sad ga lupom ne možeš naći.
Auuu! Gdje si dosad bio Ajanoviću da nas izvadiš iz bijede?! Ili da ne dotvoliš da dođe do bijede?
Plan je dobar, samo treba imati snagu za to moj Ajanovicu. Nemoj samo poceti prosipati iz supljeg u prazno kao sto prosipaju ovi iz SDP-a, ili jos gore DF- a. Ovi zadnji ne znaju ni povrsinu BiH moj zemljace, a cijeli zivot u vlasti bez ijednog konkretnog rezultata.
Mirnes Ajanovic je 3 u 1... Vozac autobusa, advokat i politicar... Svaka bi te drzava zeljela!!! :)))))))
e moj ajanovicu, jedva smo dosegli do PDVa da nas bar manje mogu krasti a ti bi ga ukino... drzava nam puna budala koja glasa za budale al za tebe ko glasa stvarno je tele
To mu Eso Radeljas napisao plan i program.
radeljas je onaj mali jezicak na vagi izmedju sda i sdp bande sto on jako dobro koristi. ovaj šofer i esad radeljas su neprimjetni a uzimaju milione i imaju osigurane poslove i egzistenciju svih blizih i daljih clanova porodice. oni jako dobro koriste onu "hajmo nit mirisat nit smrdit"
...i kak ćeš to sprovesti, de nam malo detalja?