Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar njoj nisu više licencu uzeli, žena ima više mrtvih slučajeva nego preživjelih
@bosnjo10 hahahahahhahahahahahahahaha
Nista se ne sekiraj strina bice!
Tuka.. gore je sad nego na pocetku ovog sranja.
Spermuso zar tebe jos neko uvazava
Zatvorite kafiće, urazumite se, pa koji mladi nije u stanju stajati vani s društvom po ovako toplom vremenu, umjesto da se tiskaju u zatvorenom prostoru.
Zatvorite kafiće, urazumite se, pa koji mladi nije u stanju stajati vani s društvom po ovako toplom vremenu, umjesto da se tiskaju u zatvorenom prostoru.
A ja u mahali imam najmanje dva slucaja. Jedan je kuci, drugi na Podhrastovima zavrsio?
Aman šta znači nema težih slučajeva pa u KS u posljednjih nekoliko dana broj aktivnih slučajeva je uvećan za nekoliko puta. Vi ne smijete pojačati mjere od kafandžija i šiša hamdžlija. Sram Vas bilo. Šta treba da se broj novozaraženih u KS digne na 100 ili 1000 dnevno. Sramota
Znate li ista osim apela i restriktivnih mjera. Podjelite stanovnistu maske,sredstva za dezinfekciju. Javno prevoz je najvece zariste,uvedite zabranu koristenja osim korisnima sa radnickim kuponom. To radno mjesto nije za glumce,pokreni se zeno.
draga Aida Rezanac, nije ništa dobro dok se raja ovako nonšalantno ponaša
Ma sta ovaj Bulbasor zna kad jednog dana samo bukne jadna nam majka.
E čuj Pilav, zamisli prezivaš se Tarhana ili npr Rezanac 😂