Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja si ti koza Aida, srama nemas ni malo. Amerikanci ti DOZVOLE legalno da udjes u NJIHOVU zemlju, i za koju godinu ti "dizes glas" za ILEGALNE imigrante koji im raz*ebase i promijeniste zemlju. Pa ko te ne bi sakom u glavurdu odvalio i sutno iz zemlje nije mi jasno...
da, tako se to radi u americi. možda da im ti preneseš balkanska iskustva zatucanja šakom neistomišljenika? možda nađeš zajednički jezik sa ovim Trumpovim sljedbenicima
@cosmo.3.again Isto sto i Bosnjaci, samo malo stariji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast gospodjo tako se radi ljudski. Ljudska prava u zemlji koja se dici " demokratijom " su najugrozenija. Bravoooo
Koja Tuka i glupaca od zene Boze sacuvaj!
Aida , ne samo da nemas obraz ,imas ti pileci mozak i siris duple standarde. Samo zamisli da si slicnu stvar uradila u Saudijjskoj Arabiji ili Iranu.
wehabijka neka.nek je odmah posalju u guantanamo i nek se zabiljezi da je bosnjakinja pa da nas hjebu u mozak. tupavi bosnjaci kopaju sami sebi jamu. uvijek!
SAMO DALJE OD DZAMIJE sto svakom fanaticnom bosnjaku prteporucujem ili ode USA u p.m.
Ko ne zna kako je biti izbjeglica on nema ni pravo glasa u ovoj prici.Aida jeste bosanka ali neka se bori za prava svih ljudi
Bravo Aida. Takvih nam vise treba. Samo naprijed. Tesko je biti borac protiv rogobatnog sistema i zatupljenih mozgova ali se vrijedi boriti za pravdu. Samo se tako moze ocekivati svjetlija buducnost. SAMO NAPRIJED.
Bravo Aida. Takvih nam vise treba. Samo naprijed. Tesko je biti borac protiv rogobatnog sistema i zatupljenih mozgova ali se vrijedi boriti za pravdu. Samo se tako moze ocekivati svjetlija buducnost. SAMO NAPRIJED.
Pošast davanja medijskog prostora ovim novokomponovanim Hipster bulama.
Zasto se ne boris za opstanak Bosnjaka u Bosni
Imaju Bosnjaci svog predstavnika koji se bori za njihova prava,uz to je za tu poziciju veoma dobro placen. Zena je jasno rekla da se bori za one koji nemaju glasa (predstavnika).
Amerika najliberarnija zemlji na svijetu i nesto pametuje kokoska.. Vrati se u kljuc pa da te vidimo...
jest al u hurcu
Ova vam je baaaš pomogla:)....
Jos das se zamota samo da joj oci vire da pokaze u USA kako je demokraticna i emancipovana iz Bosne dosla i ne namece svoje . Isto ko sto Jozo hoda sa zlatnim krstom po Suedskoj Arabiji !!! SIKTER !!!
deportirat kuju
Bosanka? Kakav joj je ono arapski šal oko vrata? Bjaazi ba.
Klix se pretvorio u antiamericko glasilo. Ako jednog dana RS proglasi nezavisnost a SAD ih priznaju, ovakvi tekstovi ce tome samo pomoci. Trump ima svoj privatni tim koji iz Houstona prati svaki tekst objavljen o njemu.