Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista interesantno. Vlast je mjesecima na primjeru Željeznog Polja od Presjedništva do opštine Žepče svjesno zanemarivala i lagala za pomoć. sada ta ista vlast laže samu sebe, prizna da ništa nije uradila. još u Željezno Polje nije "ukucan niti ekser" a koma li da se prave porušene i oštećene kuća (njih na desetine). pomoć i donacije zaobilaze Željezno Polje. Ovo je više od "izdaje". Sirotinja će osjetiti težinu problema za mjesec-dva, a onda neka joj je dragi Bog na pomoći.
Rekao je Lagumdžija da će to on sve do zime ponovo izgraditi.
kaze nazif lazu... nigdje zeljeza...
Boze dragi kakav bolestan naziv skole.Pa nije to medresa vjerska skole vec osnovna skola.
a zamisli tek kako je djeci na palama što idu u osnovnu školu "srbija".
Od mene like za obojicu!
Jedno od najugrozenijih podrucja
bice im cool sad dole u donjim spratovima vazda hladno, nadogradit gore na vrh jos jedan i bice dobro
Da hoce i tebi biti tako cool.. Nema tu zivota u tim kucama..
hahaha ok
KONVOJ JE NA PUTU IZ TURSKE , IZDRZITE JOS MALO
>>>objekata dviju osnovnih škola, s obzirom na to da je stara zgrada Osnovne škole "Abdulvehab Ilhamija" usljed klizišta popucala<<<< LIJEPO IME SKOLE IMA DA JE OBNOVE NACI BOZE
Ovo je fakat za nepovjerovati kako se ovo blato i kamenje nakamaralo ...