Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmić, iz okolice Viteza? Pobjego je. Jel i on dobio orden trčeći ljiljan?
to ahmicu doktori su razmazeni nerade vise od tri sata dnevno a samo traze povisice plate za svoju nestrucnost trebali bi volonterski radit prije rata je vazila deviza dabogda te sanko lijecio a merhamet hranio ja sam dijalizni bolesnik toliko od mene
ovdje je epidemija hapanja vec zavladala, samo je pitanje ko ce vise. a sto se virusa tice, svakako ce pokop, imati dodatnog posla. to je sljedeci direktor kojeg smjenjuju ako nije njihov.
Konakovicevi direktori Domova Zdravlja od kad je smijenjena njegova vlada vrsili opstrukciju Celika i njegove vlade pod kojom su se zatekli. Sve ce se uciniti kako bi SDA bila na losem glasu a ustvari te koje pljujete su Konakovicevi igraci koji se sad smjenjuju! Sretno dr. Ahmiću!
Ićimić Ahmić
Uhljebite još nekog. . U ovoj situaciji svašta prodžeee .
Sretno..pravi covjek za krizna vremena. Provjereni ekspert.
HVALA FAHRI STO NAM VRATI PLEHU U ŽIVOT !!! ZA OPERATIVNE STVARI ZADUŽEN ZVONKO MARIC, ŠIFRA GERONTOLOKI!!!