Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezavisni blok stranka koja se bavi pitanjima koja tište sve u BiH - NOT
Stanje u Sadakistanu je kao u Zanzibaru,odprilike !
Lopov...ti se samo kunes u €..ne seri.
Jbt napokon neko da progovori o sekularnoj drzavi... sto mi definitivno nismo... Vrijeme je da se razdoje drzava i religije..
E baš čim ovo prodje odmah će nestati redovi za njemačku vizu.
De konju pozabavi se zakonom o doručku. I ti i drugi u parlamentu. Pa nemaju ljudi šta da jedu, jeb... ti grbovi nanu... Bavite se ozbiljnim i korisnim zakonima a ne budaleštinom.
Na Čevljanskom polju u nedjelju, 29 jula bit će održana 71. tradicionalna korida na kojoj se dugi niz godina okupi više od 50.000 posjetilaca. Čevljanska korida već godinama se smatra feštom godine za široke narodne mase - Tradicija se nastavlja. I ove godine Čevljansko polje bit će gost najveće koride na Balkanu. Svi koji u nedjelju dođu neće se pokajati, jer će moći uživati u vrhunskim borbama
je...a te sekularna drzava!
super kreni od zastava hzbh po institucijama u hercegovini i cetnickij po eres ...lahko je prodavati suplje u Sarajevu
zakonom zabraniti sve zastave koje nisu zastave BiH, podrzavam
@ogledalce Da li misliš da je to izvodivo? Mislim ipak da to nema šanse da prođe, kako god okreneš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Promašena je priča o »legitimnom političkom predstavljanju naroda«Vidno je kako se to međunarodnoj zajednici nastoji objasniti na engleskom »legitimate political representatives of people«Zamislite da građani SAD-a meksičkog porijekla traže svoje legitimne političke predstavnike u američkom kongresu, kako bi zaustavili gradnju zida na granici sa Meksikom. Mislim da bi to bilo jako smiješno Donaldu Trumpu, predsjedniku SAD-a.
...Formulacija bi trebala biti »legitimni politički predstavnici bosanskogercegovačkog naroda« jer to tako vidi moderni zapad, ali kako bosanske nacije sada nema a stoljećima je ovdje bilo, onda se malo prešuti u razgovorima sa međunarodnom zajednicom ...
...malo i o uzrocniku svih problema u BiH