Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ono ide pjesma CIGANCE CIGANCE DA TI KUPIM ZLATNO LANCE hihihihihi mrsssss pedofilu
mamu ti nabijem na kitu i zavrtim je na njemu ko na ringispilu
Kakav lik majko mila :(
Hrvatska ima opremu od Amera koju su im dali, iz Zagreba su prisluskivali Milosevica i malog mu kad je govorio Milosevicu da hoce da operise klempave usi. A sto se tice Srbije, Srbija prisluskuje takodjer sve u Bosni, preko MTela i Telemacha.
I sad dodju ovi magarci i krenu se pravdati. A sto se tice Mektica, nisam siguran da onim smusenim vadjenjem zapravo nije zelio reci da OSA prisluskuje druge? Prije ce biti da je to bio njegov nacin da kaze da je OSA prisluskivala Hrvatsku.
Medjutim sta i da jeste?
Sacuvaj me boze ovih pametnjakovica
Ako je naš ministar Mehtić rekao da je OSA prisluškivala onda je OSA prisluškivala i hrvatske funkcionere i privrednike u Hrvatskoj i hrvatske funkcionere i hrvatske firme u BiH, onda je to tako. A ova komisija ide pošto su svi tragovi prisluškivanja sklonjeni, jer je bilo dovoljno vremena da se to uradi.
Ne znam sta se vise pravdate, pa Hrvatska prislukuje sve u regiji jos od prije Daytona.
ne vidim gdje je problem "afera prisluskivanja".......ako nemas oraha u dzepu ne trebas se ni bojati...........haja