Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako nebrine.... svima je podjeljen neki vid socijalne pomoci ili indvalidnine , stanovi, krave, traktori, donacije... prednosti na svim razinama.. sta jos trebaju da dobiju..
sadik je pedofil koji je zlostavljao romske djevojčice
I ti si političar, dakle: zašto govoriš?
Proklet bio Bakir i sa njegova familija jer je Alija izdao Srebrenicu.Eno zivog Meholjica koji se ibretio kad je vidio ko je Alija i sa kim ima posla.
Dabogda mi svi skupa progledali pa vas poslali tamo gdje vam je mjesto....
a cek.. niko ne brine? ko je ono 20 godina na vlasti? jeli PAPANE.. mrzim vas sve isto koliko i one cetalje i ustasice..