Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fgh nije bosanski, već bošnjački mentalitet da se BOSANCE pita davno bi se ovo rješilo drugačijim sredstvima
dobro se dobrim vraca. kome si ti pomogao?
zar je on jos ministar,haj lijepo
@I da, istina je bolna.... ne zelim ti zlo, kao ti meni.. pazi da ti hercika ne otkaze
A PIRAMIDE ???
ma j..e se vas, da ste ikakvog drugog sustava, ne bi bili islamizirani.. sve vam je svejedno, od danas do sutra.. bas penzioneri
@plan, dokaz o kakvom se maloumniku radi su tvoji komentari, za tvoj prvi nazovi komentar necu trositi vrjeme, a ovaj drugi je dno dna, jer samo neko malouman moze kmentarisati komentar, a da prije toga ga nije neko direktno prozvao kao ti mene u svom dno-dna komentaru, jedino sto bi koliko toliko ublazilo tvoju glupost je da si pripadnik genocidnog naroda pa se nasao prozvan, i ja nisam nikome pojedinacno pisao vec sam pisao jednom odnosno tvom genocidnom narodu koji je zelio da unisti moju drzavu, mene i narod kojem pripadam, i ti maloumniku nauci da su komentari da se komentarise tekst a ne da se komentarisu komentari, mada tesko da vi genocidasi sta shvatite, zato nastavi baliti, sliniti i pjeniti maloumnice.
A sto vi klix-ovci ni rijeci o penzionerima i mogucim protestima...
E tebi ako on valja DaBogda ti zdrav bio i ziv ali zajedno sa njim se hranio kod tetke Zilhe
@I i da dodam , evo primjera, valjda jedan od najglupljih i najisprepadanijih kretena... inace nebitan, isto kao ni nesposobni ministar..ali , vrlo koristan kao izdajnik i suradnik silama opstrukcije, nevazno nacija.. osnovna karakteristika -za svoju g..icu brinuci..
Kako volim vidjete genocidase da bale kad vide nekog iz SDA jer njima je SDA trn u oku, znaju oni da ih je SDA sprjecila da naprave veliku smrdiju, i sad kad vide nekog iz SDA zapjene im zvalje, SDA je za genocidase nesanica, a sve sto vise blite, pjenite i lajete na SDA, ona nam sve draza i draza, a vama sve veca i veca nesanica, ali naravno dozvoljeno je da balite, slinite i pjenite, samo naprjed genocidasi.
ako imate imalo mozga, mozete vidjeti zasto su pozari podmetnuti bas tamo gdje jesu... nasim okupatorima, mislim stranim, je na vrh glave da se bakcu po zemlji punoj suma.. to je problem, kojeg ce se oni izgleda, lako rijesiti.. osiromaseni , izbudaljeni, podijeljeni , isprepadani narod... samo sume smetaju...sve spaliti i onda , cista borbena linija.. to hocete??
Sta nam napadate ministra, eksperta za romske djevojcice Mi u talibanskoj SDA smatramo da je najefikasniji nacin za gasenje pozara prouciti dovu za kisu Bismilahirahmanirahim ... i tako 20 godina
Glup Nesposoban Neradnik Nestrucan Demagog Ministar iz islamisticko-vehabijske SDA Rodila ga majka... Defektolog diplomirao u Beogradu, to nam je ministar sigurnosti, ni Dodik ne bi izabrao ovakvog tokmaka da razbija BiH
Ja ministra i g..ana! Fuj!
Zlogumdzija zlocko i duduk micko zajedno \"gase pozar\" pogledajte link: http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/110865-Dodik-Lagumdzijom-imam-precutni-dogovor-rusenju-BiH.html
Nija sija nego vrat ! Dobro a kazi ti meni, kad igra fudbalska reprezentacija BiH protiv Hrvatske za koga navijaju ti tvoji Bosanci katolici i kako sebe oni u stvari nazivaju?? Dedera da cujemo 8 )