Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahahaahhahaah gasi internet motaj kablove dosta za danas :)
Sad se trolski Đikani na klixu pitaju sta je istihara haha
NE MOGU DA VJERUJEM:)))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
jel me jebes
Bokirajte to Ahmetovicu i Mehmedovicu dok Bakir ne povuce spornu odluku da FBIH I BIH ne mogu nista odluciti bez pristanka kantona, citaj "zupanija"!
veceras cu sklanjati istihare namaz da vidim hoće li braća Gasol imati više skokova, pa zategnut?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa da. "Prorocanstva" ne razumijete, ali znate na koji nacin tajna drustva vladaju svijetom.
Desi Nostradamus,izvini nisam te odmah prepoznao!
HAHAHAHAHAHAHAHAH idem ja nazad na spavanje, ovo je previse
Los heroin. Mjenjaj dilera "ohladices se klanjajuci" ubleho
nitko nije primjetio ironiju u njegovom glasu?
Satiru nas, a nije satira...
Hahahha e ovu pricu moze balijama prodavati koji vjeru islam ne uce. To su nasi "bosanski muslimani" koji inace ne klanjaju, ali sami sebe nazivaju muslimanima, iako poslanik nije zelio ni klanjati dzenazu onima koji nisu obavljali redovan namaz. A ovome se kao nesta ukazalo u snu? Tako odgovor za istiharu ne dolazi nikome, to ga samo Allah u zabludi jos vecoj ostavlja.
Samo nastavite klanjati.
Za ove ste glasali majmuni.
moram još jednom pročitati
gotovo, smak će svijeta
Mozda ce ga Munira podrzat' ako se i njoj ukaze,oni su "zemljaci",kuku onom narodu koga on predstavlja i vodi,auuuuu,u kojem ste vi problemu
To se dobije kad te politika vrati 200 godina unazad,politicari klanjaju i cekaju da im se ukaze neki projekat,hahahaaaaa,kad ovo cujem,sve vise cijenim Dodika o Covica,ipak su ljudi upravu,neke stvari su ipak izmakle kontroli
Kreten,bjezat odavde pod hitno dok nam nisu zbog ovakih budala ponovo uveli vize
Ovo bi moglo da udje u uzi izbor "izjava decenije"