Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmetović 1 - Cvijanović 0. 🇧🇦
Svako daje od sebe ono sta ima i sta zna. Ahmetovic diplomata i gospodin A, sta ce jedna Teslicanka koja zavrce ocima kad daje izjave ., kao dijete u pubertetu.
Baš si glup, nemamo mi ništa od toga da navijamo ovdje jedni protiv drugih, to je užas, ljudi odlaze, zemlja se prazni, najsiromašnija država u Evropi sa Albanijom, ti navijaš. Kad shvatiš da poraz Cvijanovićke je i tvoj poraz doći će do početka buđenja.
Covjek joj kulturno objasnio.
Cvijanovicka je obicna dronfulja, obicni pudlica njenih sefova, drzavnik nikakav , mani ba.. pfff
To moj Sandžo
Primas li ga u cvajtu Cvija?
A jest seljanka prava,ima facu seljacku
Poucno bas po visokoj mjeri diplomatije. Razlika u komunikaciji kao noc i dan.
Stvarno su relaksiraniji odnosi sa predstavnicima iz rs-a. Treba vjerovati trojci, rekoše da će se promijeniti i stvarno vidi čuda?
Koji Dan nezavisnosti? Onaj rad kojeg smo imali rat u BiH? Jel taj? Jebo vas on I svi Koji ga slavite
Razlika u elokvenciji izmedju zastupnika u Bundstagu i manjeg entiteta je zapanjujuca
Hajd nek okači šta je napisala Trumpu, Bidenu, Šolcu, Makronu... ili se lijepo zahvalila?
zašto cvijanovićka ne odbije platu koju prima od ove države,da li je to morbidno,što ona uzima hiljade maraka od ove države,a radi sve protiv nje..ovakvim osobama kao ona,nije mjesto u predsjedništvu,nego u nekoj ozbiljnoj psihijatrijskoj ustanovi
Obesmišljavaće Bosnu i Hercegovinu sve dok popovi ne narede drugačije. A neće nikad. To neko mora presjeći.
Osuj mu Želja, libo te t**i
Morbidna si ti u glavu, degeneriku jedan! Koja pojava moras biti bolan da napises za Dan nezavisnosti drzave od koje uzimas zivu lovu svaki dan, MORBIDNI Praznik??? Pa bolan vi srbi ste za psiholoska prucavanja. Vas treba preporuciti najboljim psihlozima svijeta ko predmet izuvacanja. Bar bi tu doprinjeli nesto pozitivno !
Ne razumiju neandertalci šta je kultura
Ahmetović gleda svoja posla i od njega nike koristi. Da bi napravio pritisak na RS treba se otići u VAšington, do Palmera
Ali morbidnu platu od drzave koju ne smatras drzavom svaki mjesec trpas u dzep!