Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste mu najavili, da zna sta ce dalje...ccc, joj drzave....
Da li je neko vidio u Avazu da se spomenulo ime Nasera Keljemendija?
A vidi sto \"RADI\" jadni Ahmetovic sta valja drzati fotelju ako se izmakne nista... JADNI SDA VAS TREBA PRVO ZALITI PA VAS TREBA POPISATI NA OVIM SAD IZBORIMA ! STO GA NE HAPSISTE PRIJE 10 GODINA?
http://www.pik.ba/artikal/4082618/student-bubica-za-ispite/
AJMO RADONCIC TIHIC DODIK DZOMBIC LAGUMDZIJA DRAGAN COVIC HAPSI TE KRMKE STO NAS UNISTAVAJU I PLJACAKAJU LEGALNO PROBUDI SE NARODE !
GLEDAJ OVO CELAKI DA KAO FOL POBJEGNE PA ONDA GA GANJAJU MOZETE NEKOM DRUGOM MAZATI OCI A NE MENI
\"Bravo Ahmetovicu, bravo SDA hapsite kriminalce, poslije Keljmendija konacno ce na red doci i glavni sef mafije i ubica Fahrudin Radoncic, uhapsite njega i kriminala i korupcije i ubistava ce biti 80% manje samo Radoncica u prdekanu strpajte i Bosna i Bosanci ce biti 80% sigurniji.\" Samo uz dodatak, kada se Fahra uhapsi, da se krug zavrsi na hapsenju Bakira Izetbegovica. Ono, ne budimo slijepi pored očiju!!!!!
Sadiche,sto ne kazes ,da je na Tornju ,D`rka keru nogu sa Fa(h)rom !
glasacu za sda svaka im cast na hapsenju
al sto mozemo sr.at sa ovim komentarima jeb.ote pa nema nigdje pametnijih ljudi na svijetu od nas pa mi bas sve znamo o svemu...ja ne znam kako mi nismo najjaca drzava na planeti po svim mjerilima...
jao kapitalne lobanje,treba ga preparirati i staviti u muzej hihihihihhi
provesti sveobuhvatnu istragu o tome kako je Asim Sarajlic, dok je bio nacelnik opcine Vogosca, kao mito dobio stanove od firmi Murai Komerc i Drvopromet. Ovaj korumpirani \"visoko pozicionirani politicar\" Stranke Demokratske Akcije se zbog straha da ne bude procesuiran sklonio u Parlament BiH i misli jadan da ce ga od kriminala spasiti imunitet koji uziva kao clan parlamenta. Mnogi Vogoscani tvrde da on takodje ima upetljane prste u izgradnji: 1) zgrade preko puta hotela Sunce (Murai Komerc) 2) zgrade na ulazu u stadion, preko puta hotela Biokovo (Murai Komerc) 3) zgrade preko puta sportskog centra u Omladinskoj ulici (Unimo-HM) 4) zgrade u ulici Tome Mendesa 31 (Unimo-HM)
gospodin Ahmetovic od jutros je 3 put izjavio da zna gdje se skriva doticni trazeni..a sad ide potjernica za njim...pa reci ako znas gdje je kretenu glupi.. joooj majko draga kod nas fakat svako može biti ministar....
Molim Vas sad ga traže a čovjek prije 10 dana bio u sudu BiH svjedočio protiv turkovića. Samo malo promučkajte glavom i skontat čete da je ovo jedan veliki markentiški potez iz režije SDA.
Kad ce potjerinica za sanceza FahrA?
samo fatajte vnago
Kome nevalja što hapse Kelmendija