Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isfrustirana matora fasistkinja
Eto cime se bavi ovaj covjek.Mani se Srbije ucini nesto za Bosnu.To je suplja prica,a da ti kazem jarane u skolama postoji predmet koji izucava ,,Ekonomiju"
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ahmetovicu misli na ciganske djevojcice rumene ko jabucice.. Hebo mater svoju ko da te je cigan napravio. samo su siptari ruzniji od tebe.
Rastrzani su između uticaja EU i Rusije. Pokušaj sjedenja na dvije stolice im se može obiti o glavu. Njihova otvorenost prema Rusiji smeta Evropi i Americi. Takođe su rastrzani u borbi relativiziranja zločina, jer su osuđeni za ratne zločine protiv tri naroda i u tri države. Na sve moguće načine pokušavaju da opravdaju njihove agresije na suverene države, naravno da im ne prolazi. Uvijek će ih pratiti taj duh prošlosti.
Samo još da nam objasniš kako je Srbija kandidat za EU sa otvorenih 14 poglavlja i sve glasnijim najavama da ulazi u punopravno članstvo 2025., a takozvana BIH nije ni kandidat? :-)
Veliki teret im predstavlja Kosovo na čijoj strani je Amerika. Njihovo spominjanje i prijetnje šta će biti sa Kosovom kad odu Amerikanci govori dosta o njihovoj "hrabrosti" i kukavičluku. "Hrabrosti" jer ne smiju zbog Amerikanaca ništa uraditi, a kukavičluk u tome što je u njhovim glavama Kosovo slabije od njih, što usitinu i jeste i jedino su spremni napasti slabije do sebe. Najviše sreće su imali što milošević nije dočekao presudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
LIDL JE SJ....O VUČIĆA I SRBIJU SA NJIM
Pa ti si ko i ona
Čekajte, otvaramo nove afere, a ne rešavamo stare... šta je ono bilo sa fekalistanskim policajcima na Drini? :-) Žvaće guza gaće? Pa naravno da ne smete da pošaljete policajce na "granicu" između Republike Srpske i ostatka Srbije, kako li tek mislite da proglašavate bilo koga personom non grata, realno?
realno jedi govna
@suomi1993 Realno, ne dobacuje nepismena SDA talibanska sirotinja ni do Dobrinje 3, a ne do Drine. :-)
Mi, Bošnjaci, trebamo nastaviti raditi kao i do sada. Podići ekonomiju, naravno da to neće moći bez kupovine domaćeg i stalno evropskim zvaničnicima pominjati istinu. Znamo da je član predsjedništva iz reda srpskog naroda označen kao faktor nestabilnosti. Nijedan naš političar nije kritikovan niti stavljen na bilo koju crnu listu. Zašto? Zato što se borimo na demokratskim principima i civilizovanim normama.
Nijedan vaš političar nije kritikovan iz prostog razloga što su svi talibani na gomili krajnje nebitni.
Oni ne mogu, jer svaki njihov demokratski način rada znači jača BiH i mi upravo to trebamo koristiti. Zahtjevati demokratske i evropske prinicipe i budimo realni, Evropa ima veliki uticaj na sve države u okruženju. Ne pristatajati na utvrđivanje granica koje su štetne za državu Bosnu i Hercegovinu. Ponavljam, bi' će nam teško bez jače ekonomije i sve dok se ne okrenemo bosansko/bošnjačkim proizvodima u domaćim trgovinskim lancima nećemo značajnije napredovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sjecate se ovog tipa kad je dosao iz srebrenice nije zuba imao smijesan pravo bio 😁
Taliban iz protektorata koji uporno ne može da obezbedi ni status kandidata za EU objašnjava Srbiji - kandidatu za EU sa dvocifrenim brojem otvorenih poglavlja u procesu pregovora - šta ona treba da radi na evropskom putu? :-) Ne znam šta je sledeće, da Baždarević objašnjava srpskom i hrvatskom selektoru kako treba da rade na Svetskom prvenstvu?
@BulevarMetropole mater ti za to da je sve posteno ta ista srbija koci sav napredak BiH ne bi europa dala srbiji prije bosne u EU
@sabane Koliko ja vidim, nepismena SDA talibanska sirotinjo, a verujem da vidim dobro - Srbija će ući u punopravno članstvo Evropske Unije i pre nego što takozvana BIH dobije kandidaturu. Potpuno je druga tema što je takozvana BIH neodrživa i što će se raspasti uskoro...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Luzer decenije. Baš lijepo što si nas na to podsjetio. Bili smo te već zaboravili.
Oni će se teško osloboditi duhova ratne prošlosti. Zašto? Zato što su svjesni krivice i pogrešnih potez, svako prećutkivanje zločina bi ih dovelo u defanzivan položaj, znate onu "najviše se brani krivac". Uvijek su spremni reagovati na istinu. Veto su slavili bukvalno govoreći da im je skinuta etiketa genocidnog naroda, naprotiv taj Veto je pojačao tu etiketu. Teško će ih Evropa primiti u uniju iz prostog razloga što bi Rusija imala indirektan uticaj na EU.
Da li je istina ili laž da Republika Srpska postoji?
Oni su svojevrsna ruska baza u EU, dugo pokušavaju sjediti na dvije stolice, ne žele u NATO, žele u EU. Njihovi "generali heroji" su osuđeni na preko 1000 godina i to će ih pratiti cijeli život, htjeli to oni ili ne. U stalnoj su raspravi sa Hrvatskom, sa bošnjačkim političarima u BiH, Kosovo da i ne spominjem. Crna Gora takođe traži sve načine da se oslobodi njihovog uticaja. Sva ta politika njihove akademije popularno zvana ANUS je donijela najviše štete upravo njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Srbija se pod hitno treba osloboditi ratne prošlosti, ako misli da ide u evopsku budućnost, izjavio je potpredsjednik Nezavisnog bloka Sadik Ahmetović" Jel ovaj Sadik-efendija neki funkcioner Evropske Unije? :-) Samo Predsedništvo takozvane BIH može neku osobu proglasiti personom non grata, tako da nema ništa od toga... a kako će reagovati srpski parlament - to je stvar Srbije i tog parlamenta, a ne talibanska stvar...
Ja imam sve protiv Vjerice Radete, smenio bih je, ali joj ne mogu zabraniti da obiđe Republiku Srpsku - to mora biti podrazumevano omogućeno svakom Srbinu koji nije u zatvoru. Republika Srpska je kao vazduh za nas Srbe - nema restrikcija i redukcija. Pobogu, to je najlepša srpska zemlja - imaju na nju pravo i najlošiji među nama. https://www.youtube.com/watch?v=B5rjXQbcv2A
Kako idu mlade cigancice pedofilu