Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih politicara u siroj regiji koji zavredjuje posebnu paznju. Veca je korist od njegove posjete, nego EU- eura i Arapskih- dolara. Neka ga sreca i uspjeh prate.
uvijek rado vidjen gost
Srbe u lance, srpkinjice u hareme. Ko što je nekad bilo. Danas vlasi rade u fabrikama a vlahinje se sunčaju u Antaliji. Isto ti ga dođe.
BOSNA BOSNJACIMA !!!!!!
Ehlen ve sehlen brate, srbadija u Turskom beogradskom pašaluku će pući.
Ajjj ma da, Milorad je lijep, i Radmanovic. Ljepsi su Turci od vas sigurno. Zato vase zene i podbacuju se i letaju za Turcima po Zapadu. A i navika naravno.
@Frustrirani homoseksualac MIKICA ! mani shupljaka bre ( ovo tradicionalno drzite od Turaka i oni su vam zahvalni ) a za tebe , *besh narod cija je psovka **bem ti dete u du** , mene je cak sramota i napisati a kod vas svakodnevnca !
Evo se javlja mamin imbecil sto od skole ima 2 osnovne i mali odmor da prokomentarise lapsus lingve (pitaj nekog obrazovanijeg sta to znaci ) ? A kad dodje ta turkesina uvuci se u pakas (tamo ti je mjesto)pa neka te ponese u Anadoliju odakle ti se doselise predci ! Frustrirani homoseksualac MIKICA !
ps : imamo i mi \" vuka jeremica \" ! Koliko vidim Turci ce se vratiti al za oprave :)
Nego BATE servine nece on u europu, to je krstaska unija, ali hoce on u BIH jer je to muslimanska zemlja, a Servija Turski PAASHALUK. Servine, stoko jedna...
Kakva si ti stoka neobrazovana. Muces kao krava. Nego BATE servine nece on u europu, to je krstaska unija, ali hoce on u BIH jer je to muslimanska zemlja, a Servija Turski PAASHALUK. Servine, stoko jedna...
Pa dolazi u PiH I kosovo Spsku pokrainu ,tamo ga jedino primaju ! Za drugo i nije ,Evropa ih ne zeli ,a ubise se od zelje da ih prime u EZ ! Kurdi ce vam doci glave turci ,ko drugom jamu kopa ,sam u nju pada ! Jakako !
O Servi je li Vas strah. O Radmanovicu drhte li ti kolena. O Mladicu osvetio si se ti Turcima. O Servi ostat ce te pod cizmom Turaka. Sada ce te vidjeti kako pravi Turcin Ka.ra.
prezime mu je za deset
Bogami ja svršio. Prošpric\'o skoro do pola munare. I što ne spomenu i Hanku. Na nju mi se pravo diže.
Ajmo Poturice vrijeme je za masturbaciju: aaaa Nađa, aaaa Ahmet, aaaa Dizdarevička aaaaa Davutoglu aaaa SVRŠAVAM
@ tambura 26.08.2011. u 09:23 Laznoj tamburi..............to ti tvoj servo-serbsko-turski pradjeda dojadio.......500 godina nije malo......:)))))) Welcome to Sarajevo , Saray...:)))